Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Lekker Hollands: Tinderdate wil kosten delen na afwijzing

Lekker Hollands: Tinderdate wil kosten delen na afwijzing

‘Ik wil geen tweede date en nu wil hij alsnog de rekening van 28 euro splitten’, twittert Kim. De tweet werd ruim tweeduizend keer geliket.

| Marloes van Wijnen

Tja, voor wat hoort wat, moet deze Tinderdate gedacht hebben.

Lees ook: Deze Tinderdate maakt er een treurig potje van

Kim:

shameless selfie 💅🏻

Een foto die is geplaatst door ~ K I M B O S M A N ~ (@kimsalabim_) op

‘Geen tweede date? Dan kosten delen’
Dat Kim geen tweede date wil, vindt haar Tinderdate niet eens zo erg. ‘Snap ik, is helemaal goed’, is zijn reactie. ‘Ik zou het dan wel erg op prijs stellen als je enigszins in de kosten tegemoet zou komen.’ Een zeer opmerkelijke reactie, vooral omdat het volgens Kim om een rekening van slechts 28 euro gaat.

Viral
Ze plaatste een schermafbeelding van het gesprek op Twitter, die vervolgens ruim tweeduizend keer werd geliket. Maar naast likes riep de tweet ook enorm veel reacties op. En daaruit blijkt dat de meningen zijn verdeeld: ondanks dat de meeste twitteraars net zoals Kim van mening zijn dat het een opvallende reactie is, vraagt een enkeling zich af of Kim dan soms ‘iemand zoekt die haar uitjes betaalt?’

NIEUWS | OPMERKELIJK

Bron: Twitter, Kim | Foto: Twitter, Kim

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

RoosRoos

Ik vind het niet meer dan logisch dat je de kosten deelt? Tenzij je dit zelf al hebt aangeboden en hij dit niet wilde. Waarom zou een man nog steeds een date moeten betalen? Alleen gendergelijkheid als het je zelf goed uitkomt?

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser