Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Kylie Jenner bevallen van dochter, bevallingsvideo gaat meteen viral

Al maanden werd er gespeculeerd over een zwangerschap van Kylie Jenner. Gisteren kwam dan het verlossende woord: ja, want ze is bevallen van een dochter. En natuurlijk zijn de zwangerschap én bevalling gewoon gefilmd. 

| Pim Prins

De zwangerschap van Kylie deed niet onder aan een gemiddeld staatsgeheim. Ze zegt bewust alle publiciteit te hebben vermeden.

Lees ook
Ja hoor, nu weet men het zeker: Kylie Jenner verbergt buik en is dus zwanger

Bevalling
Kylie beviel afgelopen donderdag van een ‘prachtig’ en ‘gezond meisje’, zo liet de realityster gisteren via instagram weten. Het halfzusje van Kim Kardashian beviel in het ziekenhuis Cedars-Sinai in Los Angeles. Het kindje van Kylie en haar vriend rapper Travis Scott – waarvan de naam nog niet bekend is gemaakt – weegt bijna 3,9 kilo, meldt TMZ.

♥️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Publiciteit
Kylie heeft gedurende haar zwangerschap publiciteit zo veel mogelijk vermeden. “Ik heb ervoor gekozen mijn zwangerschap niet met de hele wereld te delen”, schrijft de realityster op Instagram. “Ik moest mezelf stressvrij voorbereiden op deze nieuwe rol.” De kersverse moeder is dolgelukkig. “Ik heb nog nooit zoveel liefde en geluk gevoeld.”

Video
Ondanks dat Kylie de publiciteit en media heeft vermeden tijdens haar zwangerschap, bracht ze gisteren óók een 10 minuten durende video (hierboven te zien) van haar zwangerschap naar buiten. To Our Daughter heet de video en te zien is hoe Kylie bevalt van haar dochter. Daarnaast komen verschillende Jenners – waaronder grote zus Kim – aan het woord die hun toekomstig familielid toespreken. De video ging na publiceren direct viral en heeft binnen 24 uur bijna 20 miljoen views.

VIDEO'S | NIEUWS | BEKEND | BUITENLAND

Bron: Instagram Kylie Jenner | Foto: Hollandse-Hoogte

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser