Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

krantentip

LINDA.meiden-hoofdredacteur Yara Michels over strategie, bullshitmeter én de Mercurs

LINDA.meiden-hoofdredacteur Yara Michels over strategie, bullshitmeter én de Mercurs

Vanavond vinden de Mercurs plaats, waar wij maar liefst vijf (!) keer voor zijn genomineerd. Naar aanleiding daarvan interviewde ‘Het Parool’ LINDA.meiden-hoofdredacteur Yara Michels.

| Yara Mureau

LINDA.meiden is twee keer genomineerd voor de Mercurs 2018, namelijk voor de #blotetietofniet-cover én voor Magazinemerk van het Jaar.

Yara Michels

Aan Het Parool vertelt Yara Michels over de strategie, de tijdschriftenwereld én de ‘bullshitmeter’ van de LINDA.meiden-lezers. “Ze weten precies wanneer ze worden voorgelogen, wanneer iets commercieel is of niet authentiek. Dan horen we het ook meteen op social media.” Of ze daar voorbeelden van heeft? Ja, zeker. En daarom vertelt ze daar ook over in het interview.

Lees ook
Wij knallen de champagne alvast open: LINDA. 5 x genomineerd voor Mercurs 2018

Mercurs 2018

We zijn hartstikke blij met deze nominaties, maar natuurlijk hopen we er vanavond één (of meerdere) te winnen. De andere nominaties voor de Mercurs 2018 zijn de volgende. LINDAnieuws- en LINDA.tv-chef Jossine Modderman en Iebele van der Meulen – verantwoordelijk voor de specials L’HOMO, LINDA.wonen, LINDA.mode en LINDA.man – maken beiden kans op de Mercur voor Hoofdredacteur van het Jaar. En als laatste zijn we genomineerd voor Reportage van het Jaar, met de serie Eetstoornissen: Maskers af.

Lees het hele interview met Yara Michels in Het Parool of via Blendle (€).

NIEUWS | LINDA.MEIDEN | KRANTENTIP | MERCURS 2018

Bron: Het Parool | Foto: LINDA.meiden 19 Meis Belle Wahr & Jip Merkies

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer krantentip

Lees dit ook even

Please update your browser