krantentip

Daniel de Ridder over Halina Reijn: 'Ik raak nooit op haar uitgekeken, en zij niet op mij'

Daniel de Ridder over Halina Reijn: 'Ik raak nooit op haar uitgekeken, en zij niet op mij'

Daniel de Ridder is bekend als oud-voetballer en voetbalanalist voor de NOS, maar sinds twee jaar óók als vriend van actrice Halina Reijn. In ‘de Volkskrant‘ vertelt hij (onder meer) over hun relatie.

| Boris Lemereis

“Gek om te zeggen, maar we zijn twee dieren die elkaar hebben gevonden”, zegt Daniël in het interview.

Lees ook
Halina Reijn is verliefd: ze heeft een relatie met Daniel de Ridder

Heftige discussies

De oud-voetballer verwacht niet dat hij ooit uitgekeken raakt op Halina. “En zij geloof ik ook niet op mij.” Hij prijst haar puurheid. “Zij is heel ontwapenend. We kunnen heftige discussies hebben, waarvan normale mensen denken: jezus, bedaart dat nog? Maar een uur later omhelzen we elkaar en zitten we weer te lachen.(…) We vullen elkaar aan. Het klinkt als een supercliché, maar we zijn een goed team.’

Kinderwens

Wanneer hem wordt gevraagd naar de kinderwens van het stel – een thema waar Halina vóór hun relatie veel over gesproken heeft -, is Daniël terughoudend. “Het is zo privé. Het is onze beslissing, het is van onszelf. Ik kan wel zeggen: als er een kindje komt, dan zullen we dat met veel liefde omarmen. En als het niet zou komen, blijven we elkaar omarmen.”

In het uitgebreide interview komen nog veel meer thema’s voorbij. Denk bijvoorbeeld aan de jeugd van Daniel – hij werd opgevoed door een alleenstaande moeder met weinig geld -, zijn toekomstplannen en zijn tijd als voetballer. Het hele interview lees je in de Volkskrant of via Blendle (€).

NIEUWS | BEKEND | KRANTENTIP

Bron: de Volkskrant | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer krantentip

Sinterklaasje kom maar binnen: zo heb je je surprise eindelijk een keer wél op tijd af
Advertorial

Sinterklaasje kom maar binnen: zo heb je je surprise eindelijk een keer wél op tijd af

Betekent Sinterklaasavond voor jou kilo's aan pepernoten en vrolijkheid, maar ook stress omdat je ieder jaar weer een originele surprise wilt maken? En dat toch altijd weer meer tijd kost dan gedacht. 

Lees dit ook even

Please update your browser