Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

krantentip

Beau van Erven Dorens over niet mogen presenteren 'RTL Late Night': 'Ontzettend jammer'

Beau van Erven Dorens over niet mogen presenteren 'RTL Late Night': 'Ontzettend jammer'

Presentator Beau van Erven Dorens (47) vond het een bittere pil toen hij Humberto Tan niet mocht opvolgen bij ‘RTL Late Night’. Aan ‘de Volkskrant’ laat hij weten dat het presenteren van een talkshow een droom was. 

| Maaike van de Graaf

Zijn vrouw daarentegen was blij dat hij niet werd gevraagd.

Bittere pil

Toen RTL-directeur Erland Galjaard Beau belde met het nieuws dat Twan Huys de opvolger van Humberto Tan zou worden, vond de presentator dat “ontzettend jammer”. “Want die twee maanden dat ik Humberto verving, waren een soort open sollicitatie.” Volgens Galjaard was Van Erven Dorens te belangrijk voor RTL Boulevard. Dat noemt Beau onzin.

Afscheidsweek geweigerd

De presentator vertelt ook over de afscheidsweek van collega Humberto Tan en daar is hij stellig over. Naar eigen zeggen had hij zo’n week niet toegestaan. “Je maakt jarenlang een show en op een gegeven moment is die niet meer succesvol en dan ga je een week lang feestvieren.” “Ik vind het interessant wat ik doe, maar ik zie mezelf niet als god’s gift to television.”

Lees ook
Erland Galjaard: ontslaggesprek Humberto Tan was één van moeilijkste uit mijn leven

Het hele interview met Beau in de Volkskrant lees je hier

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

NIEUWS | BEKEND | KRANTENTIP

Bron: de Volkskrant | Foto: LINDA.158 Carli Hermès

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer krantentip

Lees dit ook even

Please update your browser