Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Ai, 'nieuwe liefde' Gordon spant tóch wel een kort geding aan

Ai, 'nieuwe liefde' Gordon spant tóch wel een kort geding aan

De man in wie Gordon dacht zijn liefde gevonden te hebben zet zijn juridische stappen toch door. De presentator wordt beschuldigd van smaad en laster.

| Raounak Khaddari

Op 9 april dient het kort geding voor rechtbank In Lelystad.

Lees ook
Advocaat van ‘nieuwe liefde’ beschuldigt Gordon van stalking

Stalken

Gordon (49) schreeuwde twee weken geleden van de daken dat hij een nieuwe vriend hand. Op Instagram plaatste hij een foto met zijn nieuwe liefde. Maar terwijl iedereen dacht dat de presentator de man van zijn leven had gevonden, bleek het tegenovergestelde waar te zijn. Volgens zijn vermeende liefde, een arts in opleiding, speelt er helemaal niets tussen hen en zou Gordon hem stalken.

Sisser

De man eiste dat alle foto’s waar hij samen met Gordon op stond en eventuele naamsvermeldingen van social media werden verwijderd. Gordon gaf daar uiteindelijk gehoor aan, waarmee de zaak met een sisser leek af te lopen.

Nog één kans

Maar vandaag werd bekend dat de man toch zijn juridische stappen tegen de presentator doorzet. Zijn advocaat, Vincent van der Velde, zegt dat z’n cliënt wil dat Gordon hem volledig met rust laat en dat nu nog niet gebeurt. “Mijn cliënt wil enkel rust en door kunnen gaan met zijn leven. De laatste posts van Gordon op social media en zijn uitlatingen in het AD zijn toch weer steekjes onder water”.

Sociale media

Zaterdag rakelde Gordon de kwestie namelijk weer op: ‘Dat gevoel dat je een kogel voor iemand zou opvangen maar dat je erachter komt dat hij de trekker overhaalt’, schreef-ie op Instagram en Facebook. Hij plaatste daarbij de hashtags #verradendoordeliefde en #waarheidwintaltijd.

Nog één kans

Omdat de dokter in opleiding het liefst geen rechtszaak wil, gaan ze komende week nog met de advocaat van Gordon om tafel om te kijken of ze een rechtszaak kunnen voorkomen. “Maar dan moet het zoeken van contact in iedere vorm stoppen”, laat Van der Velde weten. Als ze er niet uitkomen, dan staan ze op 9 april alsnog bij de rechtbank.

Lees ook
Gordon in shock door nieuws over zijn ‘nieuwe liefde’: ‘Hij leidt een dubbelleven’

NIEUWS | BEKEND

Bron: ANP | Foto: LINDA.112 Cornelie Tollens

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser