nieuws

Koppels Love Exchange bereiden zich voor op Canal Parade

Koppels Love Exchange bereiden zich voor op Canal Parade

Tijdens de Gay Pride worden vijf BN’ers gekoppeld aan vijf buitenlandse ‘Heroes of Love’. Bekijk de nieuwste afleveringen van het social media-project  Love Exchange

| Annemarie van Ulden

Vijf dagen lang kun je de vijf hoofdspelers volgen op NPO3lab.

Coming out
In de nieuwste video’s vraagt de Oegandese Kerin dj Erik naar zijn coming out, deze was totaal anders dan de hare in het homofobe Oeganda. Bekim uit Macedonië probeert het onrecht van de hele wereld te dragen. Bas Kosters bewondert hem en probeert hem te troosten met een bijzonder cadeau. En drag queen Jennifer Hopelezz bereidt haar nieuwe zus voor op de Canal Pride. De vijf koppels zijn vandaag aanwezig bij de Canal Parade, daarvan morgen de beelden.

Amsterdam Gay pride
Vijf koppels verblijven een week lang op The Love Boat om een belangrijke bijdrage te leveren aan Amsterdam Gay Pride en de liefde in de wereld te vergroten. Bekende Nederlanders werden hiervoor gekoppeld aan vijf buitenlandse Heroes of Love, die elk in hun eigen land strijden voor gelijke rechten en eerlijke kansen voor de lesbiennes, homo’s, biseksuelen en transgenders. De video’s zijn te zien op NPO 3Lab. Volg de koppels ook op Facebook.

NIEUWS | L'HOMO.

Bron: NPO3lab

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser