nieuws

Koppel zonder kinderwens gaat viral met 'zwangerschapsaankondiging'

Koppel zonder kinderwens gaat viral met 'zwangerschapsaankondiging'

Haar familie bleef haar bestoken met vragen over kinderen, terwijl de Amerikaanse Carrie vaak genoeg had aangegeven die niet te willen. Dus besloot ze tot een creatieve oplossing.

| Lisa Koetsenruijter

Ze postte een ‘zwangerschapsaankondiging’ om iedereen stil te krijgen.

Lees ook
Zwangere vrouw kan door mega-fooi eindelijk schoonfamilie ontmoeten

Gezinsuitbreiding
Ze was alleen niet ‘zwanger’ van een minimensje, maar van een puppy. Wel degelijk gezinsuitbreiding dus, maar dan met een viervoeter. ‘Mijn man en ik zijn drie jaar getrouwd, en iedereen blijft ons lastigvallen met vragen over een baby. Goed genoeg, toch?’ schrijft Carrie bij de foto’s op Imgur.

Imgur zwangerschapsaankondiging viral foto puppy

Steun voor boodschap
Het ‘kindje’ heet Leelu. En mensen zijn fan van het hondje, of in ieder geval zijn ‘geboortekaartje’. Want Carrie’s foto’s werd binnen een week bijna 1,5 miljoen keer gezien. De Amerikaanse krijgt veel steun voor haar boodschap dat je lekker zelf mag weten of je wel of geen kinderen neemt. ‘Als je geen kinderen wilt, neem ze dan niet. Serieus. Heb het leuk met elkaar. Ik had al jong drie kinderen en het draait nu allemaal om hen’, schrijft iemand onder de foto.

Hot topic
Aan Upworthy doet Carrie nu haar verhaal. Ze zegt ‘overweldigd en geïnspireerd’ te zijn door het feit dat haar foto viral is gegaan. ‘Het hebben van kinderen is duidelijk een hot topic, en een onderwerp dat langzaam evolueert in deze generatie. Het is fijn om te merken dat er anderen zijn die er hetzelfde over denken als ik.’

NIEUWS | DIE GAAT VIRAL

Bron: Upworthy | Foto: Imgur

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Meer nieuws

Lees dit ook even

Meer nieuws

Please update your browser