Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Koop een gouden hart en steun de LINDA.foundation

Koop een gouden hart en steun de LINDA.foundation

Wil jij Nederlandse gezinnen die het financieel zwaar hebben een handje helpen? Koop dan dit gouden hart – de lievelingsketting van Linda de Mol – en de opbrengst gaat rechtstreeks naar de LINDA.foundation.

| Lieve Op den Buysch

Het sieraad is ook te verkrijgen in het zilver én als armband met hartjes.

Handgemaakt
Het grote goud vergulde hart komt uit de collectie van SeeMe. Al deze sieraden worden met de hand gemaakt door Tunesische en Turkse vrouwen die slachtoffer zijn geweest van huiselijk geweld. Je steunt bij je aankoop dus niet alleen de LINDA.foundation, maar ook de makers van het hart.

Schermafbeelding 2014-10-16 om 15.13.52

De ketting kost € 132,50, waarvan € 79,50 rechtstreeks naar de LINDA.foundation gaat. Bestel hem hier.

NIEUWS | ARMOEDE | LINDA.FOUNDATION | ALLES OVER LINDA.

Bron: LINDA.foundation

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Jolanda NijhuisJolanda Nijhuis

Beste LINDA. Foundation, ik heb de gouden ketting met het hart gekocht. Prachtig en ik heb hem vaak om. Nu lees ik net in de LINDA. de verhalen van de mensen áchter de foundation. Tranen in mijn ogen... Gelijk komt de volgende vraag bij mij op. Is er een mogelijkheid dat er meer een soort van registratie deze mensen bekend wordt bij jullie. Ik bedoel niet een naam of adres, maar een gemeente of regio of iets dergelijks. Als ik naga hoe vaak ik bv kleding weggooi waar ik wellicht een ander blij mee kan maken. Of een uitnodiging voor een keer komen eten of aanschuiven bij het kerstdiner. Niet uit medelijden, maar uit medeleven. Het zijn mensen met opgroeiende kinderen. Ik kan me ook voorstellen dat er meer mensen zijn die dit denken. Daar moeten we toch iets mee..??!!

EdithEdith

Goedemorgen,Ik heb net een zilveren see me ketting besteld en betaald, heb nog geen bevestiging gehad via mail, wanneer kan ik de ketting verwachten?

Femke van de LindeFemke van de Linde

Mooi! Zou graag weten waar je de armbandjes kunt zien en vooral: waar je ze kunt bestellen ;-)!

Femke van de LindeFemke van de Linde

Ah, gevonden! Om het jullie ook makkelijk te maken:http://shop.lindafoundation.nl/product/zijden-armbandje-met-gouden-seeme-heart/

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser