Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

koningsnieuws

Britse koningin ontslaat hofleverancier lingerie na onthullingen over pas-sessies bij royals thuis

Britse koningin ontslaat hofleverancier lingerie na onthullingen over pas-sessies bij royals thuis

De Britse koningin is haar hempie gezet: lingerie- en badmodewinkel Rigby & Peller heeft in een boek namelijk details onthuld over de koninklijke pas-sessies bij de royals thuis. 

| Justine Wouterson

En daar was Elizabeth (91), die zowel lingerie als badmode van de winkel droeg, níet van gediend.

Lees ook
Wat een bikkel: Britse koningin Elizabeth (91) rijdt paard in de regen

Dirty, zeg
Na dik 57 jaar is het Londense bedrijf het predikaat ‘hofleverancier’ kwijtgeraakt. Aanleiding is de publicatie van het boek Storm in a D cup eind 2016, geschreven door June Kenton, die van 1982 tot 2011 eigenaresse was van Rigby & Peller. Vlak na de publicatie verbrak Elizabeth al haar vriendschap met June, maar nu blijkt dat het lingerielabel eind 2017 ook van de lijst met hofleveranciers is verdwenen. Alle koninklijke verwijzingen op gevels, briefpapier en reclame moeten per direct verwijderd worden, bevestigde het Britse koninklijk huis gisteren.

Elizabloot
Rigby & Peller kleedde niet alleen de Queen, maar ook haar moeder, prinses Margaret en prinses Diana. Over Elizabeth onthulde de voormalig eigenaresse onder meer dat ze June altijd half ontkleed opwachtte, het liefst bh’s paste wanneer haar hondjes – een paar corgi’s – toekijken en meestal kiest voor degelijke ontwerpen met kanten details.

Posters voor de jongens
Volgens June had Diana “een perfect lingerielijf” en vroeg de prinses vaak om pikante lingerieposters voor boven de bedden van prinsen William en Harry. Over de maten en smaken van de andere royals heeft June overigens wél netjes haar mond gehouden.

NIEUWS | KONINGSNIEUWS | BEKEND | BUITENLAND

Bron: The Telegraph | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer koningsnieuws

Lees dit ook even

Please update your browser