royal wedding

Een échte 'Meghan' in de kast: Stella McCartney gaat royal avondjurk verkopen

Droom jij sinds half mei ook van die waanzinnig avondjurk van Stella McCartney die Meghan Markle droeg op haar huwelijk met prins Harry? Binnenkort kun je ‘m ‘gewoon’ kopen bij de ontwerper.

| Justine Wouterson

De Britse designer heeft namelijk aangekondigd in totaal 46 replica’s te maken van Meghans ‘tweede’ bruidsjurk.

Lees ook
Meghan Markle en The Queen voor het eerst samen op pad zónder prins Harry

Gemaakt met liefde

In haar nieuwe Londense boutique hangen straks 23 witte en 23 zwarte jurken, als onderdeel van haar Made With Love-collectie. Aan de look-a-like outfits hangt een prijskaartje van zo’n 4000 euro.

Voor de lucky few

Dat de jurk straks gewoon te koop zal zijn, is enigszins een illusie. Om een echte ‘Meghan’ te scoren, moet je een mailtje sturen naar een speciaal e-mailadres, om zo een persoonlijke uitnodiging van de ontwerper te ontvangen om de jurk daadwerkelijk te kunnen kopen.

Glimp

Stella, dochter van zanglegende Paul McCartney, ontwierp voor de kersverse Duchess of Sussex een soepelvallende, vloerlange halterjurk, die ze aantrok naar het huwelijksfeest ’s avonds. Het publiek kreeg ‘m slechts kort te zien toen Meghan en prins Harry in een auto stapten op weg naar het tweede, besloten deel van hun bruiloft.

VIDEO'S | NIEUWS | MODE | BEKEND | BUITENLAND | ROYAL WEDDING

Bron: ANP | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer royal wedding

Sinterklaasje kom maar binnen: zo heb je je surprise eindelijk een keer wél op tijd af
Advertorial

Sinterklaasje kom maar binnen: zo heb je je surprise eindelijk een keer wél op tijd af

Betekent Sinterklaasavond voor jou kilo's aan pepernoten en vrolijkheid, maar ook stress omdat je ieder jaar weer een originele surprise wilt maken? En dat toch altijd weer meer tijd kost dan gedacht. 

Lees dit ook even

Please update your browser