koningsnieuws

Prins William moet opschieten van prins George (3), en vlug een beetje

Het leven van een (kleine) prins is niet altijd even makkelijk. Prins George kan het weten. Op een video is te zien hoe hij zijn vader aan z’n arm meetrekt.

| Marloes van Wijnen

Je ziet ‘m denken: ‘Ja pap, die Poolse politici geloven het nu wel.’

Lees ook
Verlegen prins George krijgt peptalk van z’n vader en Twitter is ontroerd

‘Kom nouuu’
Eerder deze week schreven we over de aankomst van de Britse koninklijke familie in Warschau. Toen het gezin weer op het vliegtuig stapte naar bestemming nummer twee (Berlijn), kon het voor de kleine George niet snel genoeg gaan. Hij laat er dan ook geen gras over groeien.

Zo broer, zo zus
Zodra het ‘m gelukt is, kan zijn zusje Charlotte (2) niet achterblijven. Al trekkend aan de hand van haar moeder probeert ook zij dichterbij de trap van het vliegtuig te komen. Die kletsende volwassenen weten ook écht van geen ophouden.

Niet te genieten
Eenmaal aangekomen in Berlijn lijkt George er nog steeds geen zin in te hebben. Ze zijn nog geen tien minuten uit het vliegtuig gestapt of de kleine prins hangt alweer aan de arm van zijn vader. Ook is op de foto’s te zien hoe hij in zijn oogjes wrijft. Het is ook niet niks voor een driejarige, zo’n jetsetleven.

Prins George Getty

Prins George Getty

Prins George Getty

In haar sas
Prinses Charlotte is daarentegen meer in haar sas. Met een bosje bloemen in haar hand begroet ze vrolijk het welkomstcomité dat hen staat op te wachten. Zoals ’t heurt.

Prinses Charlotte Getty

Prinses Charlotte Getty

Lees ook
Om geen genoeg van te krijgen: prins George en prinses Charlotte op hun best

Meer (gratis) journalistieke stukken? Meer achtergrond, meer verdieping? Je krijgt het met Blendle Premium. Probeer het nu een maand gratis: cadeautje van LINDAnieuws. Hebben? Klik hier.

VIDEO'S | NIEUWS | KONINGSNIEUWS | BEKEND | BUITENLAND

Bron: Mashable | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer koningsnieuws

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser