Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Realityster Koen 'Kardashian' van Dijk beroofd en mishandeld in Londen

Realityster Koen 'Kardashian' van Dijk beroofd en mishandeld in Londen

‘Mijn hart huilt en het vertrouwen in de mens is weg’, schrijft Koen ‘Kardashian’ Pieter van Dijk op Instagram nadat de realityster in Londen slachtoffer werd van beroving en mishandeling.

| Justine Wouterson

In een openhartige nieuwe post vertelt hij dat zich schaamt en zich ‘dom en vernederd’ voelt.

Lees ook
Weer homogeweld in Amsterdam: dragqueen mishandeld

‘Hij was lief en de tijd vloog voorbij’

Daarna omschrijft hij emotioneel wat hem onlangs in de Britse hoofdstad is overkomen. ‘Midden in de nacht ging ik nog even een sigaretje doen voor mijn hotel. Er kwam een man naar me toe. Charmant, verzorgd. […] Hij was heel lief en de tijd vloog voorbij.’ Na een ‘gezellig’ gesprek van een uurtje vroeg de man of Koen bij hem thuis ‘om de hoek’ wat wilde drinken. Koen twijfelde even, maar ging mee.

‘Ik dacht dat het wel goed zat’

De rit met de taxi duurde langer dan verwacht, maar Koen had naar eigen zeggen nog niets door. ‘Het appartementencomplex was niet wat ik mij had voorgesteld, maar hij was steeds nog zo lief voor me, dat ik dacht dat het wel goed zat. Ik stap de lift uit en krijg een klap op mijn achterhoofd. Ik viel hard op de grond.’

Kat-en-muisspel

‘Na veel ellende in die hal en nog een harde klap in mijn gezicht moest ik mijn Cartier-horloge af doen.’ Toen zag Koen een kans om te ontsnappen. ‘Ik ben heel erg hard door het trappenhuis gaan rennen op zoek naar een uitgang. ‘Take his clothes, take everything‘, werd er geschreeuwd. Een kat-en-muisspel, dit gun je niemand. Ik heb na veel rennen en vliegen een uitgang kunnen vinden en kwam onder het bloed buiten’, aldus Koen.

Verlaten gebouw

Daar werd Koen, die bekend werd dankzij het realityprogramma Niet lullen maar poetsen (NPO), opgevangen door een man die hem vertelde dat het gebouw volledig verlaten was. ‘De meesten zien het daglicht niet meer’, quoot hij de man, die benadrukte dat Koen blij moest zijn dat ze zijn horloge en niet hem nog in hun bezit hadden. Koen wordt sinds het incident naar eigen zeggen geteisterd door paniek- en angstaanvallen.

Mijn hart huilt en het vertrouwen in de mens is weg. Ik schaam mezelf en voel me dom en vernederd. London 2018 Midden in de nacht ging ik nog even een sigaretje doen voor mijn hotel. Er kwam een man naar me toe. Charmant, verzorgd. Hij had een mooi jasje aan en een Rolex om. ‘Hey beauty, how are you.’ We hadden een gezellig gesprek en bood me nog een sigaret aan. Hij was heel lief voor me en de tijd vloog voorbij. We hadden een klein uurtje voor het hotel staan kletsen tot hij zij: ‘I have good champagne at home just around the corner at my house. You want to come over? Na een kleine twijfel ben ik met hem de taxi ingestapt. De rit duurde veel langer dan ik had verwacht maar had nog niets door. We kwamen aan en stapte de taxi uit. Het appartementen complex was niet wat ik mij had voorgesteld maar hij was steeds nog zo lief voor me en dacht dat het wel goed zat. We gingen naar de achtste verdieping uit mijn hoofd. Ik stap de lift uit en krijg een klap op mijn achterhoofd. Ik viel hard op de grond. Na veel ellende in die hal en nog een harde klap in mijn gezicht moest ik mijn Cartier horloge af doen (het horloge wat ik cadeau heb gekregen voor mijn eenentwintigste verjaardag van mijn ouders). Op dat moment kreeg ik een hele kleine kans om te ontsnappen, ben ik heel erg hard door het trappenhuis gaan rennen op zoek naar een uitgang. ‘Take his clothes, take everything.’ werd er geschreeuwd. Een kat en muis spel, dit gun je niemand. Ik heb na veel rennen en vliegen een uitgang kunnen vinden en kwam onder het bloed buiten. Een man heeft mij opgevangen met het antwoord wees blij dat ze je horloge hebben en niet jou, dit is een verlaten gebouw waar niemand meer woont, de meeste zien het daglicht niet meer. Laat dit een grote les zijn voor mezelf en ook voor jullie allemaal. Je kan niemand vertrouwen. Ik hou mezelf sterk maar heb om de haverklap paniek en angstaanvallen. Ik ben zo lief opgevangen door al mijn vrienden en familie en vind het mijn plicht om het met jullie te delen, laat het een les zijn voor iedereen. Deze horror zit in een klein hoekje 💔

A post shared by Koen Pieter van Dijk (@koenkardashian) on

 

NIEUWS | L'HOMO. | BEKEND

Bron: Instagram | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser