Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Kim Kötter is commentaar op lichaam beu en maakt daar korte metten mee op Instagram

Kim Kötter is commentaar op lichaam beu en maakt daar korte metten mee op Instagram

Presentatrice Kim Kötter (36) is het goed zat dat veel mensen zich uitspreken over haar lichaam. Via Instagram laat ze weten het ongenuanceerde commentaar ongehoord te vinden.

| Maaike van de Graaf

‘Dat zeg je toch ook niet tegen je buurvrouw?’, zegt ze in een story op haar Instagram.

Kim Kötter

Blijkbaar zien mensen regelmatig hun kans schoon om de voormalig Miss Universe Kim Kötter te voorzien van commentaar op haar lichaam. Daarom deelt ze op Instagram een aantal opmerkelijke vragen en kritieken die ze krijgt. Zo krijgt ze regelmatig naar haar hoofd geslingerd dat ze op televisie veel dikker lijkt en er in het echt juist veel jonger uitziet. “Eet je wel goed? en “Je sport zeker iedere dag?”, zijn ook vragen die de presentatrice regelmatig krijgt.

Lees ook
Gesprek Kim Kötter en Jamie Li over ‘mom-shaming’ in ‘Late Night’ neemt opvallende wending

Flink beu

Kötter zelf vindt het ‘ongehoord’ dat mensen zomaar kritiek leveren op haar lichaam. ‘Dat zeg je toch ook niet tegen je buurvrouw? Gewoon normaal doen. Ik ben ook een mens.’ In een latere story op Instagram laat ze weten dat ze ‘onzeker is als de pest, omdat ze vaak ‘botje’ werd genoemd’. ‘Ik ben zo geboren. Ik heb me er lang genoeg voor geschaamd. Verstop altijd mijn benen. .(…) Ik eet als een paard. Ik sport voor geen meter. Het is wat het is. En daarmee Schluß.’

De Instagram-story van Kim Kötter: 

NIEUWS | BEKEND

Bron: Instagram Kim Kötter | Foto: LIN.87 / CORNELIE TOLLENS

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Els LagerweijEls Lagerweij

Beetje flauw...... if you cannot stand the heat stay out of the kitchen, maw als je de publiciteit zoekt moet je ook het commentaar accepteren.

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser