Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Khloé Kardashian vernoemt dochter naar overgrootvader

Khloé Kardashian vernoemt dochter naar overgrootvader

Vier dagen na de geboorte van het dochtertje van Khloé Kardashian en basketballer Tristan Thompson hebben de ouders de bijzondere naam van het kindje bekendgemaakt.

| Justine Wouterson

Op Instagram laat de realityster weten helemaal in de wolken te zijn met de komst van ‘True Thompson’.

Lees ook
Kim Kardashian feliciteert zus Khloé met geboorte dochter: ‘Ik ben zo blij voor je’

‘Wat een zegen’

‘Onze kleine meid, True Thompson, heeft onze harten gestolen, schrijft Khloé bij een foto van haar met roze ballonnen versierde huis in Cleveland. ‘Het is zo’n zegen deze engel welkom te mogen heten in de familie. Mama en papa houden van je, True!’

Trotse oma

Kersverse oma Kris Jenner laat op social media weten dat de naam van de kleine uit de familie komt. True is vernoemd naar haar overgrootvader en betovergrootvader. ‘Ik ben zo blij mijn lieve kleindochter True te verwelkomen’, aldus Kris op Instagram. ‘Leuk weetje: mijn opa aan mijn vaders kant heette True Otis Houghton. Mijn vaders naam was Robert True Houghton. Dus ik ben dolgelukkig dat Khloé haar dochter True heeft genoemd.’

Baby True, papa ‘false’

Op social media is minder enthousiast gereageerd op de naam van Khloé’s dochter. Veel mensen noemen het ironisch dat de realityster haar kind een naam had gegeven die verwijst naar waarheid en trouw, terwijl de vader van de baby, Tristan Thompson, net verwikkeld is in een overspelschandaal. Enkele dagen voor de geboorte van True kwamen verschillende beelden naar buiten van Tristan met andere vrouwen in clubs en hotels.

NIEUWS | BEKEND | BUITENLAND | BABYNIEUWS

Bron: ANP | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser