Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

KFC serveert gefrituurde handdoek

KFC serveert gefrituurde handdoek

Het zal je maar gebeuren: neem je een hap van een gefrituurde kippenborst, blijkt het een gefrituurde handdoek te zijn… Het overkwam de zevenjarige Oliver Hallam uit het Engelse Newcastle bij Kentucky Fried Chicken. 

| Lieve Op den Buysch

Één portie gefrituurde handdoek graag
De 29-jarige Krystal Henderson maakte met haar zevenjarige stiefzoon Oliver Hallam een uitstapje naar de plaatselijke KFC in de Engelse plaats Killingsworth. Eenmaal thuis nam Oliver een hap van zijn – wat hij dacht – gefrituurde kip. De kip bleek echter een stuk taaier dan gedacht.

Een hoop bacteriën
Het bleek te gaan om een gefrituurde papieren handdoek met een korstje. Henderson reageerde geschokt op de vondst van Oliver (en terecht). Als het nou alleen slechte kip was geweest, was het nog tot daaraan toe. Maar het blauwe doekje kan gebruikt zijn voor van alles en nog wat. Er kan bleek of densinfecteerspray in hebben gezeten of over de vloer zijn geveegd, aldus Henderson.

Aangescherpte procedures
KFC heeft het voorval inmiddels onderzocht en haar excuses aangeboden: het spijt ons enorm en we hebben gelijk na het voorval onze excuses aangeboden aan mevrouw Henderson. Ook hebben we haar na het incident een terugbetaling gedaan. We nemen de kwaliteit van ons eten en de hygiëne heel serieus. Helaas heeft ons restaurant dit keer niet aan de de hoge normen, die wij en onze klanten verwachten, voldaan. We hebben de procedures in het betreffende filiaal aangescherpt om te voorkomen dat dit nog een keer gebeurt. 

Bekijk de foto’s
Benieuwd geworden naar de foto’s van de gefrituurde handdoek? Bekijk ze hier.

KFC heeft het te verduren
De voedselketen kwam onlangs nog negatief in het nieuws in verband met het driejarige meisje Victoria Wilcher dat vanwege haar uiterlijk werd geweigerd door een personeelslid van KFC. Het verhaal blijkt  achteraf een hoax te zijn.

 

NIEUWS

Bron: Daily Mail | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser