Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Katja Schuurman zegt in voorjaar 2019 'ja' tegen chefkok Freek van Noortwijk

Katja Schuurman zegt in voorjaar 2019 'ja' tegen chefkok Freek van Noortwijk

Katja Schuurman trouwt in het voorjaar van 2019 met haar grote liefde Freek van Noortwijk. De 43-jarige actrice en de veertien jaar jongere chef-kok zijn al ruim twee jaar verloofd.

| Verena Verhoeven

Katja lichtte vanavond een tipje van de (bruids)sluier op bij RTL Boulevard.

Jurk

Volgens de actrice en presentatrice zijn de voorbereidingen in volle gang. Het huwelijk heeft al een locatie, een jurk en een seizoen: de lente. “Het zat er natuurlijk al een hele tijd aan te komen”, zegt ze over de naderende grote dag.

Ex-man Thijs Römer

Twee gasten op de bruiloft staan ook al vast. Zo liet Katja’s ex-man Thijs Römer – die tijdens het interview naast haar stond om te vertellen over de theatervoorstelling Blind Date – meteen weten erbij te zijn. En ook vriendin Bridget Maasland – die Katja interviewde – wil de bruiloft dit keer niet missen. Voor het huwelijk tussen Katja en Thijs ontving ze namelijk geen uitnodiging. Volgens Bridget kwamen er al veel mensen en moesten er keuzes gemaakt worden. “Toen zei Thijs: laten we Bridget niet uitnodigen. Jullie hebben zoveel samengewerkt, laten we even een beetje afscheid nemen.” Daar heeft Katja volgens Bridget nog steeds spijt van. De drie kunnen er gelukkig wel gewoon om lachen.

Bekijk het hele fragment van RTL Boulevard hier.

Of er een huwelijksreis komt en waar die heen gaat, weten we niet. Maar Katja kennende zoekt ze een hele mooie plek uit. Begin dit jaar gaf ze reistips aan LINDA. lezers. Kijk het hier terug:

Lees ook
Veel kussen en verrassingen: dat is de liefde volgens Katja Schuurman

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

NIEUWS | BEKEND | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTL Boulevard | Foto: LINDA.man 2

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser