Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Julia (19) gaat een week lang op Utrecht Centraal Station wonen

Julia Koopman (foto) uit Zutphen woont vanaf volgende week donderdag een week lang in de grootste kamer van de wereld: namelijk in de fonkelnieuwe stationshal van Utrecht Centraal.

| Emma van Kronenburg

En dat voor één euro.

Lees ook
Geen (kamer)nood aan de man: kamer te huur op Utrecht Centraal

Grote kamer
De stationshal heeft een oppervlakte van 25.000 vierkante meter, 29 toiletten, drie bars, alle maaltijden én schoonmakers. En we kunnen Julia dagelijks volgen via social media.

Advertentie
De NS plaatste een paar weken geleden een advertentie voor de bijzondere ‘kamer’, vanwege de officiële opening op 7 december. Er kwamen meer dan tweehonderd reacties binnen. Julia is voor NS de ‘ultieme tester’ van alle vernieuwingen, inclusief sfeer en aankleding.

Slaapkamer
Julia gaat slapen in een leegstaand winkelpand dat is ingericht als slaap- en studeerkamer. In haar aanmeldingsfilmpje liet Julia al zien dat ze er geen moeite mee heeft om in haar badjas en op sloffen tussen 284.000 reizigers per dat op Utrecht Centraal rond te lopen: “Het is hier best wel huiselijk”.

VIDEO'S | NIEUWS | LINDA.TV

Bron: ANP | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser