Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Jos en Dycke over eerste aflevering 'Boer Zoekt Vrouw': 'Steffi moet gewoon super gelukkig worden'

Yes, het is zover: ‘Boer Zoekt Vrouw’ is weer begonnen. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen én speciaal voor LINDA.tv geven oud BZV-deelnemers Jos en Dycke hun mening: ‘Dit jaar was het aantal brieven niet heel hoog…’

| Elisa Heisen

Jos en Dycke deden in 2009 zelf mee aan het programma.

Boer Zoekt Vrouw levert niet altijd wat op

Volgens het duo zijn er dit jaar weinig brieven geschreven, maar ze begrijpen niet waarom. Er zitten volgens Jos meer dan genoeg leuke boeren en boerinnen bij. Ze zijn vooral fan van Steffi, die absoluut niet had verwacht zoveel brieven te krijgen. ”Ze onderschat zichzelf heel erg”, zegt Jos. ”Wat mij betreft heeft ze een hele grote gunfactor. Zij moet gewoon super gelukkig worden, dat kan niet anders”, voegt Dycke toe.

Eerlijk duurt het langst

Jos en Dycke waarderen ook de eerlijkheid van boer Wilfred. Hij kreeg zes brieven. Met de eerste twee vrouwen klikte het totaal niet en dat liet hij gelijk weten. ”Hij heeft niet zoiets van: dan móet het maar gebeuren. Het moet ook maar net lukken.”, constateert Dycke.

Lees ook
Drie miljoen kijkers zien diskwalificatie boer Remco in start ‘Boer Zoekt Vrouw’

VIDEO'S | NIEUWS | TV | LINDA.TV

Bron: LINDA.tv | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser