Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Jordi van de Bovenkamp bedenkt dé comeback voor Donald Trump

Jordi van de Bovenkamp bedenkt dé comeback voor Donald Trump

Jordi van de Bovenkamp liet bij DWDD zien hoe een comebackspotje van Trump eruit zou kunnen zien. Hij vatte de koe bij de pussy, ehhh… horens, en deed dat precíes goed.

| Lieve op den Buysch

Hopelijk weet hij het spotje aan Trump te verkopen.

Lees ook
Billy Bush geschorst na uitlekken vulgair gesprek met Trump

Aan tafel
Om in te haken op het derde presidentiële debat tussen de Amerikaanse presidentskandidaten Hillary Clinton en Donald Trump, nodigde De Wereld Draait Door gisteravond vier reclamemakers uit aan tafel. Ze deden allemaal een poging om een reclamespotje te creëren waar Trump een comeback mee zou kunnen maken – ondanks zijn achterstand in de verkiezingen,

Vijfletterwoord
De reclamebureaus deden hun uiterste best om Trump van een ‘positieve’ kant te laten zien. Als laatste was Jordi van de Bovenkamp, van Boomerang Create, aan de beurt. De focus van zijn filmpje? Een vijfletterwoord. Natuurlijk naar aanleiding van de gelekte ‘grab them by the pussy’-video.

Humor
Dat Jordi humor heeft wisten we al. In 2013 werd hij uitgeroepen tot grappigste Twitteraar, en in onze rubriek ‘De Beste Social Media’ werd een heel lijstje aan zijn hilariteit gewijd.

Lees ook
Flauw maar zó grappig: 13 x Jordi van de Bovenkamp op social media

NIEUWS | BEKEND | USA 2016

Bron: De Wereld Draait Door | Foto: De Wereld Draait Door

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser