Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Nu te koop: L'HOMO. waar iedereen 't over heeft

Nu te koop: L'HOMO. waar iedereen 't over heeft

BNN’ers Jan Versteegh en Tim Hofman brengen ons ’t hoofd op hol: al zoenend en in blote billen sieren ze de cover van de nieuwste L’HOMO. Morgen ligt-ie in de winkel, maar hij is nu al online te bestellen.

| Merel Boudrie

Er komen in het nieuwe nummer wat smeuïge details boven tafel. “Weet je nog dat we gezoend hebben op de Gay Pride?”

Lees ook: Video: Jan Versteegh en Tim Hofman tongen erop los

Leesvoer
Niet alleen de BNN-mannen hebben volop getraind om met hun kadetten in L’HOMO. te staan. Ook – onder meer – Tim Douwsma en Manuel Broekman draaiden met de billen naar de camera van Erwin Olaf.

Herenliefde
En dan heb je de mannen – je kent ze wel – waarbij je sterke twijfel hebt of ze niet van de herenliefde zijn, maar ondertussen drie kinderen thuis hebben. Aron: “Mijn verloofde dacht het ook.”

Maar er is meer.

De zeven konten
van fotograaf Erwin Olaf

Pa & ma blij
‘Alle zoons zijn gay’

Frank Houtappels
troost Fred van Leer

De nieuwe L’HOMO. ligt vanaf morgen in de winkel. Online bestellen doe je hier, of lees hem via Blendle.

REACTIES | NIEUWS | L'HOMO. | MAGAZINE | ALLES OVER LINDA.

Bron: LINDAnieuws

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

STOP IT !!STOP IT !!

Het is onfatsoenlijk en dat is het en leidt tot immoreel gedrag. Daarom horen dergelijke bladen niet in de Supermarkten thuis. Dat kun je vinden vanuit geloofsovertuiging, maar ook zonder geloof kan je die overtuiging hebben dat porno ronduit een slechte invloed heeft op mensen. Zo onschuldig is het allemaal niet. En doe nou maar niet of je neus bloedt.

STOP IT !!STOP IT !!

Dergelijke bladen horen niet in de Supermarkten thuis.

thomasthomas

Oh bitch please! Religious much?

Robert RutgersRobert Rutgers

Het zijn twee leuke mannen. Vind Tim Hofman soms beter eruit zien.

Els LagerweijEls Lagerweij

Het zijn mooie mannen en goede foto's, maar wat is de boodschap eigenlijk.Twee hetero mannen die homo''tje spelen? Waarom doen die mannen dit ;ik denk dat dit de echte homowereld helemaal niets positiefs brengt.

ElsaElsa

Magazine ook online niet te vinden.. Gaat dat vandaag veranderen?

MikeMike

Onzettend leuke vrouw vind ik Linda maar ze mag absoluut wel eens wat doen aan haar website. Wat een ongelofelijk onvriendelijke website. Je kunt er niet eens knap doorheen scrollen door al die onzin reclame shit aan de rechterkant. Overigens is de l'homo magazine nergens te vinden (dus ook online niet).

Silke Silke

Jammer dat zulke stukken niet in de LINDA. te zien zijn. L'HOMO is natuurlijk altijd te kopen, maar zou er zeker niet op tegen zijn om deze sexy foto's in de LINDA. te kunnen zien.

LindaLinda

Ik ben groot fan van Linda. en alle broertjes en zusjes. Ik mis (en wellicht ben ik daar niet alleen in) zéker in l'Homo de vrouwelijke gays! Ik snap dat de doelgroep voornamelijk hetero vrouwen bevat, maar een stukje vrouwenliefde past best!

Peter hofmanPeter hofman

Vandaag dus NIET in de winkel. De magazines zijn tot grote teleurstelling nergens geleverd ????

AlexAlex

Glijmiddelen? Hebben de homo's deze getest? Ik denk het niet, echt goede staan niet vermeld. Ik mis BodyGliss. Overigens een mooie uitgave met prachtige mannen billen!

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser