Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

James Corden biecht op hoe hij bíjna de ceremonie van Harry en Meghan verstoorde

James Corden was één van de zeshonderd gelukkigen die afgelopen zaterdag getuige mocht zijn van het het jawoord van Harry en Meghan. Dat speciale moment had hij echter bijna verstoord.

| Justine Wouterson

In zijn Late Late Show vertelde de talkshowhost gisteren over zijn bijzondere weekend.

Lees ook
Prachtig gebaar van Harry en Meghan: tehuis krijgt al hun bloemen cadeau

Bloemen

James, die zegt het een enorme eer te vinden dat hij en zijn vrouw werden uitgenodigd voor het feest, onthult dat hij de versiering van St George’s Chapel “verschrikkelijk” vond. Niet omdat hij de enorme bloemenzee lelijk vond, maar omdat hij ontzettend allergisch is voor bloemen.

Niezen op het moment suprême

“Er waren overal bloemen, de mooiste die je ooit hebt gezien, maar het was verschrikkelijk. Ik krijg last van allergieën als ik zo dichtbij bloemen kom, dus ik heb tijdens de ceremonie vooral een nies moeten onderdrukken.” Op het moment suprême ging het bíjna fout, aldus James.

Privéconcert

James vertelde ook dat hij prins Harry “nu zo’n zeven jaar” kent en dat hij zaterdag “trots was een Brit te zijn”. Verder onthulde hij dat Elton John optrad met meerdere nummers tijdens de besloten receptie, waarover vooralsnog weinig naar buiten is gekomen.

VIDEO'S | NIEUWS | BEKEND | BUITENLAND | ROYAL WEDDING

Bron: ANP | Foto: Still uit video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser