interview

We vroegen Frank uit 'Steenrijk, Straatarm' of we hem en Rogier snel weer op tv zien

We vroegen Frank uit 'Steenrijk, Straatarm' of we hem en Rogier snel weer op tv zien

Kijkers waren lyrisch over het duo Frank en Rogier in ‘Steenrijk, Straatarm’. ‘Geef ze een eigen reallifesoap’, klonk het overal. We belden met Frank om hem te vragen of die er komt.

| Lisa Koetsenruijter

En het ziet er rooskleurig uit voor de fans.

Lees ook
Kijkers zijn helemaal weg van deze twee deelnemers uit ‘Steenrijk, Straatarm’

Benaderd
Frank (71) kan namelijk melden dat hij en zijn partner Rogier (43) al door twee mediapartijen zijn benaderd. “We staan er zeker voor open, maar eerst moeten er goede afspraken gemaakt worden. Het heeft geen zin om een programma te gaan maken, als niet duidelijk is waar het wordt uitgezonden.” Helaas kan hij nog niet meer vertellen over het hoe en wat.

PC
De interieurontwerper vertelt wel eerlijk dat Steenrijk, Straatarm niet zijn eerste televisie-ervaring was: “Een jaar of vijf geleden waren we ook te zien in Bij Ons in de PC. Toen waren de social media nog niet zo op gang, maar werd ons optreden ook heel goed ontvangen. Sindsdien weten we dat hoe wij zijn, wel aanslaat bij mensen. En natuurlijk misbruiken we de camera af en toe om extra gezellig te zijn.”

Skiën
Als hij en zijn vriend terugkeren op tv, in welke vorm dan? “Iets presenteren lijkt ons enig. Een cameraploeg die ons zou volgen in ons dagelijks leven, lijkt me niet lollig. Daar zou ik helemaal gek van worden. De leuke dingen die we doen, onze jaarlijkse skivakantie bijvoorbeeld, mogen ze dan weer wel filmen. Dat zou ook wat kunnen zijn.”

frank

Frank en Rogier in het huis van de Beverwijkse Sabine, met wie ze een week ruilden voor Steenrijk, Straatarm.

Mensen laten lachen
Niet dat het echt hoeft hoor, op tv. “Het is voor Rogier en mij niet noodzakelijk. Wel hebben we er samen lol in, en vinden we het mooi als we mensen aan het schaterlachen krijgen en een goed gevoel geven. Als wat wij laten zien mensen plezier brengt, is dat toch mooi?”

Geer en Goor
Waar hij zelf graag naar kijkt? “Voor Miljoenenjacht blijf ik echt thuis. Ik vind het zulke knappe televisie, hoe Linda de Mol naast een totale vreemde staat en de spanning en haar enthousiasme zo naturel weet over te brengen.” Een ander duo dat hij bewondert: Geer en Goor. “Zij zijn erg goed. Ze doen vaak dingen die niet kunnen, maar dan op zo’n leuke manier dat je erin meegaat.”

Helemaal jezelf
Vroeger was Frank groot fan van Mies Bouwman. “Jonge mensen kennen haar misschien niet meer, maar zij knalde echt van het beeld af. Ze was honderd procent zichzelf, zoiets kun je niet influisteren.” Dat is volgens hem ook het geheim voor tv-succes: “Als wij onszelf zijn, en dat op tv te zien is, maakt dat blijkbaar iets los in mensen.”

NIEUWS | TV | INTERVIEW

Bron: LINDAnieuws | Foto: Vincent TV Producties

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer interview

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser