Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

interview

Vader Jay (33) uit 'Een Huis Vol': 'Ik sta open voor een vrouw in mijn leven'

Vader Jay (33) uit 'Een Huis Vol': 'Ik sta open voor een vrouw in mijn leven'

We kennen hem natuurlijk allemaal van ‘Een Huis Vol’, maar papa Jay heeft nu ook zijn eigen, gelijknamige serie. ‘Papa Jay’ is vanaf vandaag te zien op NPO Start Plus.

| Robin Nanninga

Eerder spraken wij hem over zijn rol als alleenstaande vader van vijf kinderen.

Lees ook
Vader Jay (33) barst in tranen uit: ‘Je kunt nooit vragen: doet papa het goed?’

Rennen en vliegen
Sinds zijn vrouw anderhalf jaar geleden bij hem wegging, zorgt Jay in zijn eentje voor Felice (3), Jordan (4), Jaïro (8), Danilo (10) en Talitha (12). En daar komt een hoop bij kijken. “Ik zorg dat ze ’s ochtends gedoucht zijn, ontbeten hebben en dan breng ik ze naar de voorschoolse opvang. Dan zijn ze in veilige handen en ga ik naar m’n werk.” Na schooltijd is het rennen en vliegen geblazen voor Jay. Hij rijdt van het synchroonzwemmen door naar het voetbalveld en zorgt er tussendoor voor dat de andere kinderen te eten krijgen, speelgoed hebben en hij lakt de nageltjes en stijlt de haren van zijn dochters.

Alleen mooie beelden
Hij doet alles met heel veel liefde en positiviteit, maar makkelijk is het niet altijd. “In het programma zien de kijkers eigenlijk vooral de ‘mooie beelden’. Het is zwaar, maar met boosheid en depressiviteit bereik je niets. Ik heb mijn kinderen gezegd dat ik koste wat het kost alles voor hen zal doen.” Kijkers zijn gecharmeerd van de positieve Jay. ‘Waar kan ik me aanmelden voor Jay gaat trouwen… maar met wie?‘, schreef een Twitteraar.

Daarover gesproken…
Nee, er is nog geen vrouw in zijn leven, vertelt Jay. “Ik sta open voor een vrouw in mijn leven, maar ze moet mijn kinderen respecteren.” Zijn kinderen gunnen hem ook liefde. “Ze vragen weleens: ‘Papa, vind je niemand leuk?'” Een vrouw moet weten dat hij niet heel veel tijd voor haar zal hebben. “Mijn leven staat in het teken van mijn kinderen. Hen stabiliteit en liefde geven is het belangrijkst. Daar moet een vrouw rekening mee houden.”

Camera’s
De komende dagen brengt het gezin nog door bij Jays ouders op Curaçao. Die vakantie zal ook nog te zien zijn in Een Huis Vol. “De kinderen vinden die camera’s hartstikke leuk. Als er een dag niet gefilmd wordt, vragen ze teleurgesteld: ‘Komen ze vandaag niet?’ Het is een stukje van ons leven geworden.” Het tv-programma is iedere werkdag te zien op NPO1 om 19.05 uur.

NIEUWS | TV | INTERVIEW

Bron: LINDAnieuws | Foto: KRO-NCRV

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer interview

Lees dit ook even

Please update your browser