interview

Miljuschka presenteert weekendeditie 'RTL Boulevard': 'Ik denk nog steeds: is dit geen geintje?'

Miljuschka presenteert weekendeditie 'RTL Boulevard': 'Ik denk nog steeds: is dit geen geintje?'

Dit weekend is de allereerste weekendeditie van ‘RTL Boulevard’ te zien. Miljuschka Witzenhausen (32) mag deze eerste aflevering de presentatie op zich nemen.

| Boris Lemereis

We legden de kersverse RTL Boulevard-presentator vier pittige dilemma’s voor.

Lees ook
Miljuschka Witzenhausen uitgeroepen tot meest sexy moeder van Nederland

Bofkont
Miljuschka voelt zich “een bofkont” dat ze het weekendprogramma mag presenteren, zegt ze. “Ik had dit zelf niet zien aankomen. Ik denk nog steeds dat er iemand kan opbellen om te zeggen: ‘Het was een geintje.'” Dat gaat niet gebeuren, want zaterdag staat ze achter de desk tijdens de allereerste aflevering. Ze wisselt de presentatie van het programma af met Bridget Maasland en Nicolette Kluijver.

Wc’s schoonmaken met cola
Haar rol als expert of reporter voor de reguliere uitzending van RTL Boulevard zal Miljuschka niet kwijtraken: ze blijft ook doordeweeks in het programma te zien, “als er iets met eten speelt.” In het weekend zal het zwaartepunt iets meer bij “typische weekendonderwerpen” liggen. “Denk aan koken, lifestyle of uitgaan. Dat klonk mij als muziek in de oren: ik hou van huizen inrichten, wc’s schoonmaken met cola en taarten bakken.”

Dilemma’s
Goed, tijd voor serieuze zaken. De dilemma’s.

1. Koken of presenteren?
“Hallo, dat is alsof ik moet kiezen tussen mijn dochter en mijn zoon. Maar als ik realistisch naar allebei kijk, denk ik dat ik niet tot mijn tachtigste kan blijven presenteren. Koken kan ik wel de rest van mijn leven blijven doen. Dus ik kies voor koken.”

2. Bridget of Nicolette?
Na een lange stilte: “Ik zou aan de ene kant voor Bridget gaan, omdat die net als ik bij TMF presenteerde. Aan de andere kant: Nicolette verdient het echt. Misschien ga ik dan toch voor Nicolette. Het zijn allebei twee vakvrouwen, die overal heel positief in staan. Ze doen alles met een glimlach. Als het over potten en pannen gaat, win ik. Maar met presenteren lopen zij absoluut voor.”

3. BN’ers te vriend houden of ze de waarheid vertellen?
“Ik denk dat de waarheid uiteindelijk het langst duurt. Ik ben niet zo goed in ‘ja en amen’ zeggen. Misschien dat ik iets zou zeggen als: ‘Met pijn in mijn hart moet ik helaas melden…’ En dan zeg ik tóch de waarheid.”

4. Vrij in het weekend of doordeweeks?
“Dan ga ik lekker voor doordeweeks vrij. Het is dan rustiger in winkels, en bovendien vallen de werkzaamheden die ik leuk vind vaak in het weekend. Doordeweeks vrij zijn heeft nog een voordeel: het voelt dubbel vrij, omdat verder vrijwel iedereen werkt.”

Lees ook
Verrassend lekker: chocolade-courgettecake van tv-kok Miljuschka

NIEUWS | BEKEND | INTERVIEW

Bron: LINDAnieuws | Foto: LINDA.144: Pablo Delfos

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer interview

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser