Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

interview

Merel (30) is de nieuwe vlam van boer Marc: 'Na drie weken contact zat ik in het vliegtuig'

Merel (30) is de nieuwe vlam van boer Marc: 'Na drie weken contact zat ik in het vliegtuig'

Het ‘Boer zoekt Vrouw’-avontuur leverde hem geen liefde voor het leven op, maar boer Marc uit Zambia heeft de ware alsnog weten te vinden. De gelukkige? Merel (30) uit Rotterdam.

| Merel Boudrie

“En dat terwijl ik niet eens een echte Boer zoekt Vrouw-kijker ben”, vertelt ze als we haar opbellen.

Lees ook
Boer zoekt Vrouw: iedereen is nu al op Marc (37) uit Zambia

Dank, Facebook 
“Het begon eigenlijk als grapje”, antwoordt Merel als we haar vragen hoe ze met Marc in contact is gekomen. “Maar ik had natuurlijk wel serieuze intenties. Mijn collega vertelde over de breuk tussen Marc en AnneKim, dus zochten we hem op via Facebook.” En ja hoor, even later was het raak: “Opeens stuurde hij me een berichtje.”

Op naar Zambia
“We begonnen te praten, hebben nummers uitgewisseld en toen zijn we gaan bellen. Het ging eigenlijk best snel. Ons eerste FaceTime-gesprek, een dag later, duurde gelijk al ruim anderhalf uur.” Van ongemakkelijke gesprekken was allerminst sprake, vertelt Merel. Alles ging als vanzelf. Sterker nog: na drie weken besloot ze naar Zambia te vliegen.

Klik
“Dat was super spannend natuurlijk. De deuren op het vliegveld gingen open en het is toch afwachten of de klik er dan nog steeds is.” Maar dat zat wel goed, vertelt ze nu. Ze zou twee weken blijven, maar dat werden er uiteindelijk ruim drie. “We zaten weliswaar vierentwintig uur per dag op elkaars lip, maar dat ging heel goed. Dat we daarna weer afscheid moesten nemen, was heel moeilijk.”

Dates
Maar dat afscheid was niet voor eeuwig: eenmaal op Schiphol had Merel haar volgende reisje al snel weer gepland. Vijf weken later was het tijd voor de volgende date(s). En die zijn in Afrika toch van een ander kaliber dan in Rotterdam: “Op de eerste date nam Marc me mee raften. Ik dacht dat ik doodging”, lacht ze. “Maar het was heel leuk. Daarna hebben we gekampeerd tussen de olifanten. Wat dat betreft laat hij mij wel mijn grenzen opzoeken, in positieve zin.”

Het stel na het raften bij de Victoria Falls:

Dat zit wel snor
Sinds hun contact in augustus begon, heeft Merel Marc twee keer opgezocht. Kerst hebben ze samen gevierd in Nederland. “Samen met mijn ouders, zoontje en de rest van de familie. De dagen erna waren we bij zijn familie.” Na de kerstdagen is het stel doorgereisd naar Londen, waar ze oudjaar hebben gevierd. Dat zit wel snor, dus.

Toekomst
Maar hoe zit het met de toekomst? “We weten nog niet precies hoe die eruit gaat zien. Wel samen natuurlijk, maar hoe we dat gaan doen, daar zijn we nog niet helemaal over uit.” Volgens Merel wordt het het komende jaar nog even heen en weer reizen. “Ik ga nu vrij snel weer naar Marc toe. En de keer daarop ook met mijn zoontje.”

Fan
Hoewel ze naar eigen zeggen geen ‘Boer zoekt Vrouw-meisje’ is, heeft Merel tóch iets moois aan het programma overgehouden. “Dat is zeker waar. Meedoen aan het programma was niets voor mij geweest, maar ja: als het er niet was geweest, had ik Marc ook niet gekend. Dus vanaf nu ben ik zeker fan.”

Lees ook
Single vrouwen opgelet: er komt een nieuw seizoen van ‘Boer zoekt vrouw’

NIEUWS | TV | BEKEND | INTERVIEW

Bron: LINDAnieuws | Foto: Merel en Marc

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer interview

Lees dit ook even

Please update your browser