interview

Lianne liet haar borsten vergroten: 'Dit is wat ik al jaren wilde'

In de nieuwe LINDA.tv-serie ‘Spiegeltje Spiegeltje’ volgen we mensen die een cosmetische ingreep ondergaan. In de eerste aflevering Lianne Wilbrink, die een borstvergroting krijgt.

| Boris Lemereis

Lianne (28): “Ik heb heel lang met het idee rondgelopen.”

Lees ook
Dit zijn van ’t najaar de nieuwe tv-programma’s waarvoor je wilt thuisblijven

‘Heel kleine borsten’
Lianne had “heel kleine borsten”, vertelt ze ons. “Ik zat er sinds de puberteit al mee. Je denkt dat het wel goedkomt, maar het blijft altijd een dingetje.” Eigenlijk wist ze al vrij snel zeker dat ze uiteindelijk een borstvergroting wilde. “Ik ben ervoor gaan sparen, maar er kwamen altijd weer dingen tussendoor.”

Leuk kleden
Het is niet zo dat Lianne zichzelf niet durfde te laten zien. “Ik durfde me bijvoorbeeld wel leuk te kleden.” Maar soms was het lastiger. “Ik probeerde bijvoorbeeld vaak mijn bh aan te houden, of anders mijn borsten af te schermen met mijn armen.”

Er zal gepraat worden
En nu is het dus eindelijk zover, die borstvergroting is een feit. En dan meteen je verhaal  aan alle kijkers van LINDA.tv vertellen, is dat niet heftig? Lianne: “Ik kom zelf uit een dorp, dus ja: ik weet zeker dat erover gepraat zal worden. Maar dit is wat ik heel graag wilde en ik ben open in praten over mijn borstvergoting. Ik ben er blij mee, en het gepraat zal na een week ook wel over zijn. ”

Vanaf vandaag zien we iedere week op LINDA.tv in Spiegeltje Spiegeltje een man of een vrouw die een cosmetische behandeling ondergaat, inclusief overwegingen, de twijfels en het resultaat.

VIDEO'S | SNACKS | INTERVIEW | SU-ANNE HOUDT VOL

Bron: LINDAnieuws | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer interview

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser