interview

Kimberley Klaver: 'Christina Curry tongzoent met haar konijn'

Kimberley Klaver: 'Christina Curry tongzoent met haar konijn'

Vanaf morgen is ‘Bekende Baasjes’ terug op LINDA.tv. Wederom gepresenteerd door Kimberley Klaver, die langsgaat bij BN’ers en hun huisdieren.

| Tim van Erp

Wij spraken alvast met Kimberley over haar favorieten – en de dieren die zich als diva gedroegen.

Lees ook
Gaite Jansen in bad met Kimberley Klaver: ‘Seksscenes zijn écht niet mijn lievelings’

Bij wie ga je allemaal langs in het nieuwe seizoen?
“We hadden in seizoen één al heel veel leuke namen, en nu ook weer. Patty Brard zit erin met haar twee hondjes, een hysterisch leuke aflevering is dat. Ik ben ook langsgegaan bij onder anderen Britt Dekker en haar paard, Christina Curry en de konijnen die zij en haar vriendin hebben en Xenia Kasper en haar stokoude kat – dat dier is al twintig.”

Welk huisdier is je favoriet?
“Ik vond de hondjes van Patty wel erg schattig, ik ben ook gewoon een hondenfan. Maar ik kan echt niet kiezen, joh. Het waren allemaal fantastische beesten.”

Oké, andere vraag dan: welk dier kon zich niet gedragen tijdens de opnames?
“Eén van de konijnen van Christina en haar vriendin had onwijs diva-gedrag, haha. Hij had een prachtige witte vacht, maar die mochten we niet zomaar aanraken. Hij wilde ook niet in beeld: dan dook-ie onder een stoel of kroop-ie weg. Een dier met attitude, ik hou ervan.”

Welk moment van de opnames is je het meest bijgebleven?
“Dat zijn ook de konijnen. Die lopen namelijk los in huis rond en slapen in Christina’s bed. Ze eten ook snoepjes uit de mond van Christina en haar vriendin. Christina tongzoent gewoon met haar konijn, dat vond ik toch best verbazingwekkend, maar wel erg leuk om bij te zijn.”

Lees ook
Eerste hondencafé van Nederland wordt binnenkort geopend in Groningen

Ga je liever in bad met BN’ers of op bezoek bij hen en hun huisdier?
“Dan toch dat laatste. Anders zit ik alleen in bad met iemand tegenover me – dat is óók heel interessant, maar nu word ik uitgenodigd in hun privé-omgeving en leer ik hun beste vriend kennen. Het gaat dan niet alleen om de BN’er en dat maakt hen veel menselijker: je ziet hen op een liefdevolle en kwetsbare manier.”

Jij hebt zelf een hond, Buddha, met je moeder en zussen. Wordt die nog extra verwend voor dierendag?
“Ik wil altijd wel iets leuks doen voor Buddha, dus dierendag is een geweldig excuus om zijn lievelingsspeeltjes voor hem te kopen. Die laat ik dan ook inpakken en als ik hem het cadeau voorhoud, gaat-ie springen en kwispelen. Ja, ik ben echt een nerd daarin, haha.”

De nieuwe afleveringen van Bekende Baasjes zijn vanaf woensdag 4 oktober – Werelddierendag dus -te zien op LINDA.tv.

NIEUWS | BEKEND | DIEREN | INTERVIEW | DIERENDAG

Bron: LINDAnieuws | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer interview

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser