interview

Hoe de nuchtere Jurriaan (21) plotseling dansend naast Donatella Versace eindigde

Hoe de nuchtere Jurriaan (21) plotseling dansend naast Donatella Versace eindigde

Jurriaan Seppenwoolde doet pas krap een jaar modellenwerk. Toch mocht hij niet alleen de Versace-show lopen, maar bevond hij zich ook opeens dansend naast Donatella Versace herself.

| Michel Pierre Laffite

Iets dat totaal uit de lucht kwam vallen zo vlak voor de Versace modeshow in Milaan, waarin Jurriaan (hierboven links naast Donatella) zou meelopen.

Lees ook
Philip Riches coacht nu modellen: “Het was tijd voor een nieuwe uitdaging”

Toevallig in het vak gerold
Jurriaan groeide op in het Twentse Rijssen en stond model voor een plaatselijke kapsalon bij de Coiffure Awards. Dat deed hij samen met een andere jongen, die vertegenwoordigd werd door fotograaf Philip Riches: “Hij stuurde een foto naar Philip om te laten zien wat er met zijn haar was gebeurd en ik stond ook op die foto. Philip zag mij en benaderde me meteen. Toen is het allemaal heel snel gegaan.”

Campaign for the new brand #Yosef shot last week 🙏🏼

A post shared by Jurriaan Seppenwoolde | 21 (@jurriaansep) on

Binnen no-time de catwalk op
Veel tijd om te oefenen had Jurriaan niet. “Ik werd in maart 2016 gescout en liep mijn eerste show drie maanden later. Ik heb er nu al een hoop gedaan, maar de show die mij ontzettend bij is gebleven is de allereerste show voor Versace. Donatella wilde dat ik mijn haar eraf schoor, wat ik destijds nog best een ding vond. Ik heb het uiteindelijk gedaan en dat is maar goed ook, want toen begon het balletje te rollen.”

Big thanks to @donatella_versace for having me in your show! @versace_official 🙌🏼🙌🏼

A post shared by Jurriaan Seppenwoolde | 21 (@jurriaansep) on

Dansen met Donatella
Op social media gaat er een filmpje viral waarin Donatella Versace met een hoop modellen danst op het liedje van Bruno Mars ‘Versace on the Floor’. Jurriaan mocht meedoen. “Dat was echt heel leuk om te doen, en een totaal nieuwe ervaring. De opnames werden vlak voor de show gedaan. Als model moet je je heel vroeg melden en dan heb je vaak uren niks te doen. Toen we in haar en make-up zaten werd er de songtekst uitgedeeld met het verzoek of wij de tekst zo snel mogelijk uit ons hoofd wilden leren. We trokken onze outfits aan, werden op een plek gezet en ze zeiden dat we maar moesten dansen en playbacken als we de muziek hoorden. Er werden close-ups gemaakt en toen kwam Donatella binnen en deden we het nogmaals. Het was echt zo leuk.”

Het filmpje in kwestie:

Jurriaan:

What’s next?
Is er nog iets specifieks dat hij graag zou willen doen? “Eerlijk gezegd heb ik niet echt een bepaald doel voor ogen als model. Ik geniet gewoon van deze hele ervaring en zie wel waar ik eindig. Ik geniet van het reizen – je komt écht overal – en het zou geweldig zijn als ik een keer een campagne mag doen voor een groot merk. Ik moet nu rennen, ik zit in Australië en ben onderweg naar een casting.”

What a fun experience! #VersaceOnTheFloor

A post shared by Donatella Versace (@donatella_versace) on

#Throwback Zandvoort aan Zee 😎

A post shared by Jurriaan Seppenwoolde | 21 (@jurriaansep) on

Had a lot of fun last sunday shooting with these guys! 📸 @garmentswithoutego @pernellkusmus @philipriches 😃

A post shared by Jurriaan Seppenwoolde | 21 (@jurriaansep) on

Two shootingdays in Milan @versace_official 📷 #elite

A post shared by Jurriaan Seppenwoolde | 21 (@jurriaansep) on

NIEUWS | MODE | LIFESTYLE | INTERVIEW

Bron: LINDAnieuws | Foto: Instagram

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer interview

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser