nieuws

Inspirerende video: zo viel Re-Play-zanger Mark Dakriet tachtig (!) kilo af

Re-Play-zanger Mark Dakriet viel maar liefst tachtig kilo af. Om ook anderen te inspireren, maakte hij deze krachtige video.

| Teuntje Verbaandert

“De aantrekkingskracht van het eten was sterker dan kiezen voor een goed leven. Die wedstrijd verloor ik iedere keer weer.”

Lees ook
Vijftien kilo zwaarder: acteur Tim Haars deelt foto van metamorfose

Niet gelukkig
Mark Dakriet woog op een gegeven moment 180 kilo en was verre van gelukkig: “Ik was geen leuke vader en geen leuke man.” Om weer gelukkig te worden, wilde hij gezonder gaan leven. In een inspirerende video vertelt Mark over het emotionele keerpunt dat hij dankzij zijn zoon kreeg: “Helemaal verdrietig stond hij daar in een hoekje. ‘Papa, je vroeg me je te helpen. En dan schreeuw je, ga je zo tegen me te keer.’”

Never Nooit Meer
De zanger is in twee jaar maar liefst tachtig kilo afgevallen. Hoe hij dat voor elkaar heeft gekregen? Simpel: kei- en keihard werken. Voor mensen die extra inspiratie nodig hebben om ook die laatste kilo’s kwijt te raken, schreef hij het boek Never Nooit Meer. Maar mocht je budget dit niet toelaten (of als je al ontelbaar veel sport- en dieetboeken in de kast hebt staan), kijk dan in ieder geval deze video. Die kan je net dat extra duwtje in je rug geven om tóch naar de sportschool te gaan vandaag.

 

VIDEO'S | NIEUWS | GEZOND

Bron: YouTube | Foto: Still YouTube

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Meer nieuws

Lees dit ook even

Meer nieuws

Please update your browser