Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Iebele stopt als Photography Director bij LINDA., maar gelukkig niet helemaal

Iebele stopt als Photography Director bij LINDA., maar gelukkig niet helemaal

Chef Beeld Iebele van der Meulen stopt na veertien jaar bij LINDA., dat maakte hij vandaag bekend op Instagram. Gelukkig blijft hij wél hoofdredacteur van de specials.

| Laura van der Molen

Wij gaan hem toch missen, want god, wat is deze man goed in wat hij doet.

Veertien jaar

Meer dan een decennium geleden begon Iebele als beeldbepaler bij LINDA. Hij is verantwoordelijk voor alle covers en voor een groot deel van de foto’s in het blad. Toch is het tijd voor Iebele om een stap terug te doen, zodat hij meer tijd overhoudt voor andere projecten en misschien nog belangrijker: dat hij meer tijd heeft voor zijn partners Joop en Rik.

Geen gedag

Maar we hoeven gelukkig niet helemaal gedag te zeggen tegen deze beeldmeester. Iebele blijft gewoon de covers schieten met Linda de Mol en hij zal ook nog steeds L’HOMO., LINDA.MODE, LINDA.WONEN en LINDA.MAN onder zijn hoede nemen.

View this post on Instagram

BREAKING: Vandaag is het iets meer dan 14 jaar geleden dat ik bij LINDA begon als beeldbepaler. Geweldig werk waar ik nu op vaste basis mee stop. Ik heb waanzinnig genoten, het was een eer om zo een wezenlijk onderdeel te zijn van een van de leukste, mooiste, liefste en krachtigste mediamerken van Nederland. Het is echter tijd voor nieuwe impulsen - voor mezelf en voor het merk LINDA. Máár ik ga niet helemaal weg! Ik blijf met veel passie hoofdredacteur van L’HOMO, LINDA.MODE, LINDA.WONEN en LINDA.MAN.  En ik blijf samen met Linda de Mol de covers maken. Ik doe dit om twee redenen. Ten eerste wil heel graag meer ruimte om ook andere te gekke dingen te doen. En ten tweede wil ik meer tijd vrij kunnen maken om met Joop, die een progressieve spierziekte heeft, door te brengen en meer flexibiliteit om samen met hem en Rik nog heel veel leuke dingen te doen. Een mega grote verandering in mijn leven dus, maar ik verheug me enorm op deze nieuwe fase. En ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik onderdeel blijf van het geweldige en het, mij zo dierbare, merk LINDA..

A post shared by Iebele (@iebelevandermeulen) on

NIEUWS | L'HOMO. | LINDA.MAN

Bron: LINDAnieuws | Foto: LINDAnieuws

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser