Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Wendy van Dijk en Erland Galjaard vechten voor hun huwelijk

Wendy van Dijk en Erland Galjaard vechten voor hun huwelijk

Er is nog geen sprake van een scheiding, maar het vlamt niet meer tussen Wendy van Dijk en haar man voormalig RTL-baas Erland Galjaard. De twee zitten in relatietherapie om hun huwelijk te redden.

| Martine Findhammer-Schut

Zo hebben ze zelf in een verklaring aan De Telegraaf laten weten.

Niet meer samen

Wendy en Erland: “We proberen tot een oplossing te komen.” Inmiddels wonen de twee niet meer samen. Erland woont nog wel af en toe thuis, maar heeft ook een appartement in Amsterdam waar hij vaak te vinden is. Wendy woont met hun achtjarige dochter Lizzy nog gewoon in hun huis in Nigtevecht.

De liefde vieren

Vier jaar geleden vierden Wendy en Erland nog de liefde toen ze elkaar het jawoord gaven, maar nu zijn er scheurtjes in hun huwelijk gekomen. De reden is nog onbekend. ‘Het klopt helaas dat ons huwelijk de afgelopen periode wat in zwaar weer is geraakt. Ondanks dat gaan we gelukkig op een goede en positieve manier met elkaar om. Zowel in het belang van ons gezin, maar ook vanwege de liefde en het respect dat we nog steeds voor elkaar voelen. We proberen de komende periode met elkaar tot een oplossing te komen en hopen dat iedereen ons – maar vooral onze kinderen – in de gelegenheid stelt dit in alle rust en privacy te doen’, zo staat er in de verklaring.

Lees ook
Ja, ze wil: Martijn Krabbé vraagt vriendin op originele wijze ten huwelijk

Geen scheiding

Erland benadrukt in de krant dat er geen sprake is van een scheiding. De afgelopen feestdagen bracht het stel nog met elkaar door op Curaçao. “Die vakantie geeft aan dat we goed met elkaar omgaan. We willen dan ook nog niet spreken van een scheiding. Dat is erg voorbarig.” Wordt vervolgd dus.

NIEUWS | BEKEND

Bron: De Telegraaf | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser