hoe is het nu?

Zo gaat het nu met Nikolai en Chantal, die meededen aan 'Married at First Sight'

Zo gaat het nu met Nikolai en Chantal, die meededen aan 'Married at First Sight'

Vanavond begint het derde seizoen van ‘Married At First Sight’. Je moet het maar aandurven: trouwen zónder je huwelijkspartner ooit te hebben gezien. Nikolai Klijnoot en Chantal van de Liefvoort deden het. 

| Robin Nanninga

We vroegen het stel uit seizoen twee hoe het nu gaat en we mogen ze nog steeds met recht een succeskoppel noemen.

Lees ook
Alweer geslaagde match in ‘Married At First Sight’: stralende Chantal en Nikolai zeggen ja

Succesverhaal
Kijkers zagen de ene na de andere match hopeloos mislukken in het tv-programma Married At First Sight. Eén match bleek wél een schot in de roos. De Alphense Nikolai en Chantal uit Uden voelden vanaf het eerste moment een klik. “We hadden zeker niet de neiging om gillend weg te rennen”, aldus een lachende Nikolai.

Zonder verwachtingen
De twee werden, net als de drie andere stellen in het programma, gekoppeld door de wetenschap. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst in de trouwzaal. Van een afloop als deze kon het stel alleen maar dromen. “We hadden allebei vooraf geen verwachtingen, dan kon het ook niet tegenvallen. We denken dat dit de basis is van ons geluk. We stonden ervoor open om elkaar te leren kennen.”

Lees ook
Kijk ze stralen: zo gelukkig zijn Patty en Bram uit ‘Married At First Sight’ nog met elkaar

Samen reizen
Nikolai en Chantal zijn inmiddels al meer dan een jaar getrouwd. Sinds vorige maand wonen ze samen in Alphen. Dat is voor Chantal nog even wennen, maar ze wordt goed opgevangen door Nikolai en iedereen om hem heen. Ze rijden nog met regelmaat terug naar Brabant, waar Chantal vandaan komt. De twee vertellen ons dat ze nog dichter naar elkaar toegegroeid te zijn. Ze willen heel graag samen reizen. “Indonesië, Zuid-Afrika en Amerika staan nog op ons verlanglijstje.” Ook over kinderen wordt in huize Klijnoot – Van de Liefvoort nagedacht. “Als we er allebei klaar voor zijn en het is ons gegund, dan zijn kinderen van beide kanten erg welkom”, aldus Chantal.

Tekst gaat door onder de afbeelding.

Stronteigenwijs
Wat vinden de tortelduifjes nou het állerleukst aan elkaar? Chantal: “Zijn karakter, humor en zijn leuke koppie. En we vullen elkaar goed aan.” En Nikolai dan? “Haar ogen, geduld met mij, humor en haar onschuld.” Over elkaars mindere kanten kunnen ze kort zijn. “We zijn beiden stronteigenwijs en soms bloedirritant.”

Married at first sight

Dierbaren
Na Bram en Patty uit het eerste seizoen van Married At First Sight zijn Nikolai en Chantal het tweede succeskoppel. Hoe kijken ze na meer dan een jaar later terug op de eerste ontmoeting: hun bruiloft? “Het was een spannende maar super geslaagde dag, met toevallig heel veel camera’s. Maar gelukkig nog veel meer dierbaren om ons heen.”

NIEUWS | TV | HOE IS HET NU?

Bron: LINDAnieuws | Foto: Nikolai en Chantal/RTL

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer hoe is het nu?

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser