Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

hoe is het nu?

Ziek van liefde: Susanna stuurde dertig berichtjes op een dag

Ziek van liefde: Susanna stuurde dertig berichtjes op een dag

Susanna’s ex brak haar hart en tóch bleef ze 24/7 met hem bezig. Je las haar verhaal over haar gebroken hart vorig jaar in de LINDA.

| Marlon Achteresch

En wij vertellen hoe het nu – een jaar later – met haar gaat.

Lees ook
Susanna’s (51) liefdesverdriet: ‘Ik ging naar zijn huis en knipte z’n kleren kapot’

Bel me. Bel me. Bel me.

Na een driejarige relatie beëindigde de (destijds) vriend van Susanna (52) hun relatie, en de daaropvolgende acht jaar had ze nauwelijks een leven. Ze was continu met hem bezig, vertelt ze: “Ik stuurde hem berichtjes totdat zijn mailbox vol zat. Ik was niet te stoppen.”

Het gaat beter

Toch gaat het nu stukken beter met haar. “Het besef dat het niet meer gaat werken is er. Ik zou altijd van hem blijven houden, maar het werkt gewoon niet”, legt ze uit. “De laatste keer dat ik hem heb gesproken was in maart 2015, en we hebben het toen op een vredige manier afgesloten.”

So be it

Hoe Susanne terugkijkt op het delen van haar verhaal? “Ik kan er soms wel om lachen, maar ik vind het vooral mooi om te zien dat mensen hun zwakte durven te tonen, en dat heb ik met mijn verhaal gedaan. Wie ben ik om dat voor me te houden?” Hoe een ander erover denkt, daar trekt ze zich niets van aan: “Er zijn toch altijd mensen die het afkeuren.”

Het is goed zo

Susanna heeft geen idee hoe het nu met haar ex gaat en of er een nieuwe liefde in zijn leven is. Zelf heeft ze op dit moment ook geen vriend, “maar het is goed zo. Al met al ben ik er sterker uitgekomen en heb ik afgerekend met mijn verleden. Ik ben nu gelukkiger dan ooit tevoren.”

Zie hier hoe bewuste single moeder Mailin een make-over krijgt van Mika en zijn team. Meer video’s zien? Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s en originele LINDA.tv-programma’s.

NIEUWS | HOE IS HET NU?

Bron: LINDA. | Foto: Koen Hauser

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer hoe is het nu?

Lees dit ook even

Please update your browser