Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

'HilversumTV': nieuwe app met het beste van 65 jaar Nederlandse televisie

'HilversumTV': nieuwe app met het beste van 65 jaar Nederlandse televisie

In de afgelopen 65 jaar heeft de publieke omroep behoorlijk wat mooie tv gemaakt. Met de nieuwe app ‘HilversumTV‘ kun je het beste daarvan terugzien. 

| Kirsten Zijderveld

Honderden legendarische programma’s, van Swiebertje tot Van Kooten & De Bie, zijn weer binnen handbereik.

Lees ook
Yes! Je kunt nu ook op vakantie alles van je eigen Netflix zien

Specials en thema’s
De app is vanaf vandaag te downloaden voor Android en iPhone/iPad. Je kunt het zien als een soort Netflix, maar dan is het gratis en is er alleen Nederlandse content op te vinden. Via pushberichten kun je op de hoogte blijven van specials en thema’s. Zo is er deze week een special over de onlangs overleden actrice Kitty Courbois met onder andere films, interviews en tv-programma’s waar zij in speelde.

‘Het oude kijken vernieuwen’
De komende tijd wordt het aanbod regelmatig verder uitgebreid. De app is een particulier initiatief van media-ondernemer Richard Otto. Met HilversumTV wil hij ‘het oude kijken vernieuwen’ en oude uitzendingen een tweede leven geven. De tv-programma’s zijn door omroepen of particulieren op YouTube gezet en HilversumTV heeft het beste daaruit geselecteerd.

Downloaden
Bekijk HilversumTV alvast hier of download de app (Android/iOS).

NIEUWS | TV

Bron: HilversumTV | Foto: HilversumTV

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser