nieuws

Het lijkt wel een sprookje: Harriets vriendje bleek ineens steenrijk (en van adel)

Het lijkt wel een sprookje: Harriets vriendje bleek ineens steenrijk (en van adel)

Stel het je even voor: je bent een meid van halverwege de twintig, hebt een relatie met een jongen van diezelfde leeftijd en ontdekt dan plotseling dat hij stiekem schatrijk is.

| Tim van Erp

En daarnaast nog eens hertog. Het overkwam de Britse Harriet Tomlingson (26).

Lees ook
15 x je waant je praktisch in een sprookje met deze Europese prachtkastelen

Imperium
Harriets vriend Hugh Grosvenor werd in maart de zevende Hertog van Westminster, waarmee hij tevens de heerser werd over een familiekapitaal van tien miljard euro. Tien (!) miljard, ja – dat trouwens deels bestaat uit onroerend goed in hartje Londen. Het volledige familie-imperium werd aan Hugh (ook 26) achtergelaten door zijn vader, die op 64-jarige leeftijd onverwacht kwam te overlijden.

Hugh en Harriet:

Goed bewaard geheim
Een hele tijd hield Hugh – die vóór Harriet jaren vrijgezel was – zijn afkomst voor haar verborgen. Dat deed-ie met een reden: hij wilde zeker weten dat zij hem leuk vond om wie hij was en niet voor wat ze zou krijgen als ze ooit zouden trouwen. En dat gebeurde.

Kan het nog mooier? Ja
Wat het verhaal nog mooier maakt: ook Harriets ouders waren vrij vermogend, maar hun bedrijf ging rond dezelfde periode failliet – waardoor haar moeder gedwongen was een bijbaantje te nemen. Volgens geruchten treden de twee in de zomer van 2018 in het huwelijksbootje. Prinsen William en Harry zouden allebei zijn gevraagd als getuige – da’s niet willekeurig, want Hugh is één van Harry’s beste vrienden én de peetoom van prinsje George.

Het hele verhaal lees je hier (€) bij De Telegraaf.

NIEUWS | BUITENLAND

Bron: De Telegraaf | Foto: Pexels

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser