nieuws

Het is zo ver: seizoen 7 'Game of Thrones' van start

Fans van ‘Game of Thrones’ hebben met smart gewacht op het nieuwe seizoen van de ongekend populaire serie. Vandaag wordt het wachten beloond: seizoen zeven is te zien bij betaalzender Ziggo Movies & Series.

| Martine Schut

Wat staat er de komende weken te gebeuren in Westeros?

Lees ook
6 x dít weten we over het nieuwe seizoen van ‘Game of Thrones’

Zeven afleveringen
Het nieuwe seizoen zit vol verraad, intriges en complotten. Seizoen 7 telt slechts zeven afleveringen, in plaats van de gebruikelijke tien.

Langste seizoensfinale
Maar een klein goedmakertje: de seizoensfinale duurt 81 minuten en is daarmee de langste tot nu toe. En ook aflevering zes is langer dan normaal: 71 minuten. Daarna zal de serie in 2018 afsluiten met een achtste seizoen, dat zal bestaan uit slechts zes afleveringen. Bekijk het complete overzicht hieronder.

Aflevering 1: 59 minuten
Aflevering 2: 59 minuten
Aflevering 3: 63 minuten
Aflevering 4: 50 minuten
Aflevering 5: 59 minuten
Aflevering 6: 71 minuten
Aflevering 7: 81 minuten

Lees ook
10 x vergelijken: ‘Game of Thrones’-acteurs naast hun personages

Epische veldslagen
Seizoen 7 belooft heel spannend te worden. Als we de trailer mogen geloven dan staan ons een paar epische veldslagen en schokkende plottwists te wachten. Moeder der draken Daenerys landt in Westeros, waar de ijskoude Cersei regeert als koningin terwijl in Winterfell en omstreken Jon Snow is uitgeroepen tot King in the North.

Snapchat
Als Snapchatter kun je een speciale Snapchat-lens van Game of Thrones gebruiken. Als je Game of Thrones kijkt ken je de grootste bedreigingen van Westeros: White Walkers. Een mythisch ras van mensachtige wezens uit het hoge noorden van Westeros. Herkenbaar aan hun ijsblauwe ogen. Met de Snapchat-lens van Game of Thrones krijg je geen hondenoortjes, maar verander je in een White Walker.

GoT Snapchat

VIDEO'S | NIEUWS | TV | BUITENLAND

Bron: HBO/Superguide | Foto: Hollandse Hoogte

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Meer nieuws

Lees dit ook even

Meer nieuws

Please update your browser