Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

HEMA viert opening paasei-winkel in Amsterdam met 3 (!) nieuwe smaken

HEMA viert opening paasei-winkel in Amsterdam met 3 (!) nieuwe smaken

Hoewel de kou van februari nog vers in ons geheugen ligt, naderen de paasdagen toch echt met rasse schreden. Met een heuse paasei pop-upstore in Amsterdam, is HEMA er in ieder geval helemaal klaar voor. 

Een echte paasei-winkel? Jazeker. En bij een nieuwe winkel horen natuurlijk nieuwe smaken.

Paasei met tompouce-smaak

Eén daarvan is (jawel, never change a winning team) tompouce-smaak. En hoewel we alleen al van dat eitje enorm gelukkig worden, zijn er dus nog twee nieuwe smaken in de schappen te vinden: disco-dip en koffie-crisp.

Ken je klassiekers

De pop-upstore, gehuld in een discodip thema, is gevuld met duizenden paaseitjes in meer dan zeventien verschillende smaken. Want naast de drie nieuwe eitjes, vind je ook weer de oude klassiekers als salted caramel, crispy melkvulling, praliné, kokos en advocaat. Je hoort het al: dat wordt héél, héél lastig kiezen.

Proeven mag

Benieuwd naar alle smaken? Bekijk ze hier. Of beter nog, ga ze proeven. Dat mag namelijk. Weet wel dat je het pand waarschijnlijk niet verlaat zonder enorme lading eieren in je mandje. Maar hé, het is maar één keer per jaar Pasen mensen. En dan moeten die eieren nou eenmaal gezocht én gevonden worden.

De pop-upshop bevindt zich in de Runstraat nummer 25, in Amsterdam en is van 9 maart tot en met 1 april elke dag geopend.

NIEUWS | ADVERTORIAL

Bron: HEMA | Foto: HEMA

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser