nieuws

Hello? Vrouw koopt iPhone en heeft plotseling het nummer van Adele

Hello? Vrouw koopt iPhone en heeft plotseling het nummer van Adele

Stel je even voor: je koopt een nieuwe iPhone en wilt je moeder bellen. En dan kom je tot de ontdekking dat je telefoon vól staat met nummers die je er zelf niet in hebt gezet. 

| Emma van Kronenburg

En dat zijn niet de minste contacten: denk aan het nummer van Adele, ex-Spice Girl Emma Bunton en atleet Greg Rutherford.

Lees ook
De lijstjes van 2016: 14 x beroemdheden die ons maar wát bezig hielden

Beroemdheden
Het overkwam de Engelse Sophie Highfield. Maandenlang merkte Sophie niets, tot ze op een dag een ‘M’ intypte om haar moeder te bellen. Toen verschenen er plotseling vier moeders in haar contacten. Dát klopte niet. Toen ze nog even verder keek, kwam ze de nummers van allerlei sterren tegen, waaronder ook die van Little Britain-acteur David Walliams. En het mooiste: “Ik typte een ‘A’ in, en toen kwam plotseling Adele tevoorschijn.”

Spiksplinternieuw
“De telefoon was spiksplinternieuw toen ik ‘m kocht. Maar opeens had ik toegang tot honderden nummers, die ik er niet zelf ingezet had”, zo vertelt Sophie. Ze zag de telefoonnummers in eerste instantie ook niet staan, omdat ze niet in haar adresboek zitten. De nummers komen alleen tevoorschijn als ze de zoekfunctie van haar telefoon gebruikt.

Fout in iCloud
Sophie weet niet zo goed wat ze ermee aan moet: “Het moeten honderden nummers zijn. Ik vind het vooral heel irritant.” Volgens experts zit er een fout in iCloud, omdat de iPhone niet eerder een andere eigenaar heeft gehad. Voor zover bekend heeft Sophie Adele nog niet gebeld.

NIEUWS | BEKEND | TECH

Bron: The Mirror | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Meer nieuws

Lees dit ook even

Meer nieuws

Please update your browser