Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Klaar met de werkdruk: DJ Hardwell treedt vanavond voor de laatste keer op

Klaar met de werkdruk: DJ Hardwell treedt vanavond voor de laatste keer op

Vanavond geeft dj Hardwell zijn laatste concert tijdens het ‘Amsterdam Dance Event’ in de Ziggo Dome. Het optreden is strak uitverkocht.

| Anneloes Schohaus

Het is voorlopig de laatste keer dat fans de bekende dj kunnen zien draaien: in september maakte hij bekend voor onbepaalde tijd gewoon weer Robbert van de Corput te willen zijn.

Eenmalige samenwerking

Voor dit spetterende eindoptreden werkt de 30-jarige Hardwell eenmalig samen met het Metropole Orkest. De show heet Symphony: The Global Revolution of Dance. Bezoekers gaan genieten van verschillende muziekperiodes uit de afgelopen dertig jaar. En dat is voor Hardwell zelf ook speciaal. Aan RTL Boulevard vertelt hij dat dertig jaar dancemuziek ‘letterlijk’ zijn leven is en dat het optreden een soort ‘geschiedenisles’ is van de dancemuziek.

Hij stopt

Hardwell maakt voorlopig geen nieuwe muziek en stopt met touren. Hij heeft tijd nodig voor zichzelf en doet het een tijdje rustiger aan.

Lees ook
Dj Hardwell doet stapje terug en stopt voorlopig met toeren

In LINDA.171 ‘FEESTJE’ vertelt dj Hardwell, ofwel Robbert van de Corput, over onder andere zijn break en het laatste optreden tijdens ADE. Het hele artikel lees je hier via Blendle (€).

NIEUWS | LINDA.MEIDEN | BEKEND | MUZIEK

Bron: RTL Boulevard | Foto: LINDA.171 'FEESTJE', Krijn van Noordwijk/Lumen Photo

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser