hadden we het over

We hadden het over waarom aftersun onzin is en overlijden moeder Roos Schlikker

We hadden het over waarom aftersun onzin is en overlijden moeder Roos Schlikker

Vandaag op de bank liggen Netflixen, of eens flink je kledingkast opgeruimd – maar in ieder geval niet het nieuws in de gehouden? Dit zijn de vijf meest besproken onderwerpen van de dag.

| Lisa Koetsenruijter

schippers

1. Vond eigenlijk al gisteravond plaats, maar Dafne Schippers kroonde zich in Londen voor de tweede maal wereldkampioen op de 2oo meter sprint. Ze bleef haar rivaal 0,03 seconden voor, en finishte met 22,05 seconden.

Sharleyne

2. Net als Beau en de mensen in de studio, waren kijkers thuis ontroerd door het verhaal van Victor. Hij was de vader van Sharleyne, die twee jaar geleden op achtjarige leeftijd overleed toen ze van een flat viel. Hij vertelde er in RTL Summer Night over: “Wat er volgens mij is gebeurd is dat mijn dochter is gewurgd en daarna levend over de reling naar beneden is gegooid.” Hij wil nu zorgen dat alle schuldigen in de zaak van zijn dochter ervoor boeten.

Schlikker

3. Schrijfster Roos Schlikker plaatste een verdrietig bericht op haar Instagram: haar moeder Emma is op 68-jarige leeftijd overleden. Twee weken geleden maakte ze een ernstige val van de trap. We condoleren haar met het verlies en wensen alle naasten veel sterkte toe.

aftersun

4. In de Volkskrant legt een hoogleraar dermatologie uit waarom aftersun complete onzin is. Het is eigenlijk een marketingproduct dat in het beste geval hetzelfde doet als gewone crèmes. Beter is het om een hydraterende lotion te gebruiken na het zonnen, of zelfs een zalf. Die verhoogt echt de vochtbalans van de huid, in plaats van hem uit te drogen, zoals aftersun soms doet.

Alexandra Shulman vogue

5. Voormalig hoofdredacteur van de Britse Vogue, Alexandra Shulmandeelde op Instagram een goudeerlijke selfie in bikini vanaf haar vakantieadres. En daar verdient ze applaus voor, dat ze gelukkig ook meer dan genoeg krijgt van haar volgers.

NIEUWS | HADDEN WE HET OVER

Foto: ANP, LINDA., still video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer hadden we het over

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser