hadden we het over

Eerste vlog van Linda de Mol is er eindelijk en video Arjen Lubach is wéér een klapper

Eerste vlog van Linda de Mol is er eindelijk en video Arjen Lubach is wéér een klapper

Geen tijd gehad om het nieuws bij te houden? Snappen we. Daarom hebben wij de meest besproken onderwerpen van vandaag voor je op een rij gezet.

| Boris Lemereis

1. De eerste vlog van Linda de Mol is er eindelijk: ‘Nu is het genoeg’

LINDA.lijnt, Linda de Mol

We hopen dat je je gisteravond nog even flink te goed hebt gedaan aan chocolade of chips, want het is zover: vandaag zijn we officieel begonnen met lijnen. En Linda de Mol dus ook. Haar eerste vlog over haar afvalpoging is nu exclusief te zien op LINDA.tv. Paul de Leeuw doet trouwens ook mee. En de presentatoren van RTL Boulevard onthulden hun gewicht op televisie. Wil je weten wat Linda dan allemaal mag eten? Dat lees je hier.

2. Sandra en Olke wachten tot ze een ons wegen, want Alberdien zit op de plee

schermafbeelding-2017-03-20-om-09-14-29

Bijzonder vilein gemonteerd: Alberdien die de wc doorspoelt. Het was gisteren weer genieten van ‘Boer Zoekt Vrouw Internationaal’. Deze keer trok (naast de zak van Herman) vooral de therapeutische hond van Riks de aandacht.

3. Ongeneeslijk zieke Emma mag ingezameld geld niet gebruiken voor behandeling

Emma Post ziek leverkanker

De ongeneeslijk zieke Emma Post mag het geld dat een voor haar opgerichte stichting verzamelde, niet gebruiken voor een medische behandeling. Het geld is bedoeld voor haar begrafenis en niet voor de behandeling, oordeelde de rechter vandaag.

4. Dit is waarom de nieuwe video van Arjen Lubach wéér zo’n klapper isArjen Lubach, zondag met Lubach

Een video van een voetbalwedstrijd uit 2015 tot één van de meest bekeken video’s van de dag maken: het is iets wat alleen Arjen Lubach kan. Binnen vierentwintig uur is zijn speciale versie van de wedstrijd Nederland-Turkije al bijna 200.000 keer bekeken.

5. Sophie Hilbrand over haar burn-out: ‘Niet zeiken, dacht ik altijd’

Sophie Hilbrand LINDA. 143 Marc de Groot

Vanaf dinsdag is Sophie Hilbrand weer wekelijks te zien met ‘Sophie in de Mentale Kreukels’. Daarin probeert ze alternatieve therapieën en onderzoekt ze hoe collega’s het hoofd koel houden. Wij belden Sophie op en vroegen haar over haar eigen burn-out.

NIEUWS | HADDEN WE HET OVER

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer hadden we het over

Meest gelezen

Meer hadden we het over

Lees dit ook even

Meer hadden we het over

Please update your browser