Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Website Gwyneth Paltrow onder vuur na bericht over 'slankste versie van jezelf'

Website Gwyneth Paltrow onder vuur na bericht over 'slankste versie van jezelf'

De website van actrice Gwyneth Paltrow ligt onder vuur nadat hoogleraar Traci Mann schreef dat vrouwen de slankste versie van zichzelf zouden moeten nastreven.

| Yara Mureau

En dat levert op social media boze reacties op.

Lees ook
Ja hoor: Gwyneth Paltrow gaat trouwen en dat blijkt uit déze coverfoto

‘Leanest liveable weight’

Op website Goop – het lifestyle blog van Gwyneth Paltrow – staat een vraag-antwoordgesprek met hoogleraar en schrijver Traci Mann, die onder meer adviseert om je leanest liveable weight na te streven. Ze legt dit uit aan de hand van een bepaalde bandbreedte van gewicht waarbij je het best functioneert, die is voor iedereen anders. Je leanest liveable weight is het gewicht dat zich onderaan die bandbreedte bevindt. De reacties hierop zijn niet mals: ‘Hoe kan je zo mager mogelijk door het leven gaan zonder te sterven?’ Sommigen wijzen Paltrow op de gevolgen die deze adviezen kunnen hebben en anderen noemen het artikel gevaarlijk. .

Het is niet de eerste keer dat Gwyneth Paltrows Goop onder vuur ligt. Zo zouden de producten die ze verkoopt op haar website, misleidend zijn. Meer video’s? Meld je aan bij LINDA.tv voor meer video’s en originele LINDA.tv-programma’s.

 

NIEUWS | BEKEND | LIFESTYLE | BUITENLAND

Bron: Independent | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser