nieuws

Eindelijk gevonden: foto's van Nederlandse bruidegom prinses Maleisië

Eindelijk gevonden: foto's van Nederlandse bruidegom prinses Maleisië

Gisteren werd bekend dat de Nederlandse Dennis Verbaas (28) 14 augustus in de echt wordt verbonden met Tunku Aminah, de dochter van een Maleisische sultan. Nu zijn er eindelijk foto’s van hem opgedoken.

| Lisa Koetsenruijter

En we weten ook waar ze elkaar ontmoet hebben.

Lees ook
Lekker loeren: Miranda Kerr getrouwd in extravagante Grace Kelly-japon

Nederlandse schoonzoon
Eergisteren kondigde de sultan van Johor, een Maleisische staat, aan dat zijn 31-jarige dochter gaat trouwen. Wat blijkt: dat doet ze met een Nederlander. Dennis is op zijn 21ste naar Azië vetrokken om daar als model aan het werk te gaan. Hieronder ook te zien op de foto’s die zijn opgedoken.

Ontmoeting
Verbaas heeft zijn aanstaande ontmoet in een lokaal café, waar zij beiden vergezeld werden door gemeenschappelijke vrienden. Op dat moment ontstond er een klik en volgende maand stappen ze dus het huwelijksbootje in.

Enige dochter
In Maleisië staat de aankomende schoonzoon van de sultan bekend als Dennis Muhammad Abdullah. In mei 2015 bekeerde hij zich ook tot de islam, valt te lezen in de aankondiging. Zijn aanstaande vrouw Tunku is de enige dochter van de sultan. Ze heeft nog wel vijf broers, van wie eentje ouder is dan zij, en vier dus jonger zijn.

Maleisische gebruiken
De twee trouwen in augustus volgens Maleisische traditie. Eerst is er op 8 augustus een ceremonie, waar ook de vlag wordt gehesen. Dan volgt op 14 augustus een verlovingsceremonie, die weer wordt gevolgd door het huwelijk. Dat vindt plaats achter gesloten deuren.

 

NIEUWS | BUITENLAND

Bron: RTL Nieuws | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser