Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Goed nieuws voor de liefhebbers: 'Grey's Anatomy' krijgt vijftiende seizoen

Goed nieuws voor de liefhebbers: 'Grey's Anatomy' krijgt vijftiende seizoen

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu is het nieuws echt officieel: ‘Grey’s Anatomy’ (ABC) krijgt een vijftiende seizoen. Daarmee is de Amerikaanse ziekenhuisserie een van de langstlopende tv-series ter wereld.

| Boris Lemereis

Alleen Gunsmoke, Law & Order, Law & Order: SVU, NCIS, CSI, ER en Bonanza hebben meer afleveringen.

Lees ook
Nu ook wetenschappelijk bewezen: behandelingen en operaties in ‘Grey’s Anatomy’ niet realistisch

Sterker dan ooit

Het nieuws werd vandaag aan de acteurs bekendgemaakt. “Grey’s Anatomy heeft een speciale plek in mijn hart, en miljoenen kijkers denken er ook zo over”, aldus ABC Entertainment-baas Channing Dungey. “Dankzij de trouwe fans die al sinds het begin kijken én dankzij een nieuwe generatie kijkers die de serie ontdekken, is het programma sterker dan ooit.”

Afscheid

Het nieuwe seizoen zal niet zonder veranderingen zijn. (Let op: spoiler alert). Twee trouwe leden van de cast, Jessica Capshaw (in de serie bekend als Arizona Robbins) en Sarah Drew (April Kepner), nemen afscheid aan het eind van seizoen 14. Ze hebben gisteren hun laatste opnamedag gehad. Alle andere bekende personages zullen wel terugkeren.

Te zien in Nederland

Het veertiende seizoen van Grey’s Anatomy wordt vanaf mei weer uitgezonden op Net5, nadat de zender eerst stopte met het uitzenden van het programma. Het vijftiende seizoen wordt naar verwachting begin volgend jaar in Nederland uitgezonden.

NIEUWS | TV | BEKEND | BUITENLAND

Bron: Deadline | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser