Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Gordon dolgelukkig met kijkcijferkanon: 'Dat dit zo geaccepteerd wordt, dat is de ultieme winst'

Gordon dolgelukkig met kijkcijferkanon: 'Dat dit zo geaccepteerd wordt, dat is de ultieme winst'

Nederland is in de ban van het aanstaande sprookjeshuwelijk tussen Gordon en één van de twee overgebleven kandidaten Rogier en Manuel. Iets waar de de zanger maar wát trots op is.

| Martine Schut

Niet alleen vanwege de hoge kijkcijfers, maar vooral om wat het programma losmaakt bij het publiek.

Lees ook
Rogier of Manuel? Gordon kan maar niet kiezen tussen twee potentiële huwelijkskandidaten

Extra bonus
Dat laat hij via Facebook weten. ‘Eerlijk gezegd hield ik mijn hart vast aan het begin. In een wereld waar tolerantie soms ver te zoeken is en tegenwoordig alles ter discussie staat, had ik dit absoluut niet verwacht. Al die mensen die massaal kijken en dat het dan zo geaccepteerd wordt. Dit is voor mij echt een extra bonus, de ultieme winst’, zo schrijft hij.

Manuel of Rogier
Gordon houdt de kijker graag in spanning. Gisteren leek het er even op dat hij zijn keuze op Manuel had laten vallen, maar hij schoof toch nog niet de ring om iemands vinger. Wél bereikte het programma een recordaantal van bijna 1,5 miljoen kijkers. Gordon op Facebook: ‘Natuurlijk zijn dit soort cijfers geweldig en ook allemaal bedankt maar het feit dat ik samen met een geweldig team zo’n mooi programma heb mogen maken is mij alles waard. Gezinnen kijken samen en studentenhuizen en hele vrienden en vriendinnengroepen spreken af om gezamenlijk te kijken. Wat dit nou zo uniek maakt, is dat men kijkt naar een gay programma waarin ouders hun kinderen hopelijk vertellen dat liefde universeel is, ook als je twee mannen bent.’

Nog een moment geduld a.u.b.
We moeten nog een week geduld hebben dus, dan zal Gordon de knoop doorhakken. Aan De Telegraaf wil hij wel alvast verklappen dat Nederland tevreden zal zijn met de keuze. “Ik denk dat ze wel blij gaan zijn. Ik ga echt door een hel nu. Nog een week mijn mond houden, terwijl ik al overal word gefeliciteerd. Het liefst wil ik het al van de daken schreeuwen.”

NIEUWS | L'HOMO. | BEKEND

Bron: Facebook/De Telegraaf | Foto: LINDA.112/Cornelie Tollens

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser