Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Glennis Grace blaast jury omver tijdens finale ‘America’s Got Talent’

Glennis Grace heeft de eerste finaleshow van ‘America’s Got Talent’ met vlag en wimpel doorstaan. De Amsterdamse zong het nummer ‘Run’ van Snow Patrol.

| Jorieke van Noorloos

Daarmee kreeg ze niet alleen het publiek, maar ook de jury overeind.

Loepzuiver

Een staande ovatie van Simon Cowell, Mel B., Heidi Klum en Howie Mandel viel haar ten deel nadat ze een loepzuivere uitvoering van het lied ten gehore had gebracht.

Grote carrière

Simon Cowell noemde haar optreden “sensationeel”, Heidi Klum vond Glennis “flawless” en Mel B zei: “Jij kan echt zingen!” Howie Mandel voegde daaraan toe: “Ik weet dat je al een grote carrière hebt in Nederland, maar dit podium geeft jou toegang tot de rest van de wereld. Ik vond het geweldig!”

Zingen is als ademen

In het filmpje voorafgaand aan haar performance benadrukte Glennis haar blijdschap om in de finale te mogen staan. “Voor mij is zingen als ademen, dus dit is echt geweldig om mee te maken. Buiten het podium ben ik vooral moeder van Anthony. Zonder zijn steun zou ik hier niet staan, hij is supertrots op me. Dit is mijn moment en ik wil winnen voor hem.” Komende nacht moet Glennis weer optreden en dan hoort ze of ze de finale heeft gewonnen en naar huis gaat met een miljoen dollar en een eigen show in Las Vegas.

Benieuwd naar de concurrentie van Glennis? Bekijk ze hieronder:

Lees ook
Nieuw seizoen ‘Zondag met Lubach’ trapt af met ‘Glennis Grace’s Heartbreaking Story’

VIDEO'S | NIEUWS | BEKEND | BUITENLAND

Bron: ANP | Foto: America's Got Talent

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser