Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Zwaargewonden treinongeluk Oss buiten levensgevaar

Zwaargewonden treinongeluk Oss buiten levensgevaar

De vrouwelijke begeleider (32) van de voorschoolse opvang en het elfjarige meisje die vorige week zwaargewond raakten bij het treinongeluk in Oss, zijn buiten levensgevaar. Dat laat de politie weten. 

| Marlie van Zoggel

De twee liggen nog wel in het ziekenhuis waar zij worden behandeld aan hun verwondingen.

Familie dankbaar voor steun

“We willen iedereen bedanken voor de steun en hulp die wij krijgen van familie, vrienden, collega’s, ouders, kinderen, hulpverleners, bekenden en onbekenden”, laat de familie van de kinderleider uit het Brabantse Heesch weten. “Het is hartverwarmend en het draagt ons in deze moeilijke periode. Onze gedachten gaan tegelijkertijd uit naar de andere gezinnen die hierbij betrokken zijn. Wij wensen hen veel kracht toe.”

Lees ook
Compleet voetbalstadion staat stil bij slachtoffers Oss (en daar worden wij weer stil van)

Oorzaak

Het onderzoek naar de oorzaak van het ongeval is nog in volle gang. De politie meldt dat het nog te vroeg is om conclusies te trekken. Er wordt nog met getuigen gesproken. Ook wordt onderzoek gedaan naar de elektrische bakfiets en er worden camerabeelden bekeken.

Ongeval

Bij het ongeluk donderdagochtend kwamen vier kinderen (van vier, vier, zes en acht jaar) om het leven toen zij in een stint werden aangereden door een trein.

Lees ook
De bloemenzee in Oss blijft groeien en opbrengst van inzamelingsactie ook

NIEUWS | VERKEERSDRAMA

Bron: ANP | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser