Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Update: Gerard Joling geschrokken na aanrijding bejaarde vrouw

Update: Gerard Joling geschrokken na aanrijding bejaarde vrouw

Gerard Joling is ontdaan na het ongeluk dat gisteren gebeurde in Aalsmeer. Dat meldt zijn management aan LINDAnieuws. 

| Martine Schut

Hij maakt zich zorgen over de oudere vrouw die hij aangereden heeft en is ontzettend geschrokken, zo vertelt Glenn Vervoort van Entertainment-NL.

Ongeluk
Vandaag wordt met de advocaat van Gerard gekeken of we een officiële persverklaring naar buiten gaan brengen. Voor nu laat ik het hierbij. Gistermiddag heeft Gerard Joling een bejaarde vrouw met rollator aangereden. Ze werd geraakt door de auto toen zij een straat in Aalsmeer overstak en belandde hard op het asfalt. De vrouw was nog aanspreekbaar, maar is toch ter controle naar het ziekenhuis overgebracht. Ze heeft vermoedelijk meerdere botbreuken, zo meldt de politie Amsterdam. Joling is meegenomen naar het politiebureau, een standaardprocedure bij dit soort ongelukken.

Naar het bureau
Ze heeft vermoedelijk meerdere botbreuken, zo meldt de politie Amsterdam. Een getuige zegt dat Joling zelf achter het stuur zat. Hij is meegenomen naar het politiebureau, een standaardprocedure bij dit soort ongelukken. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend.

NIEUWS | BEKEND

Bron: AT5 | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser