Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Georgina wél blij met de intieme fotoshoot LINDA.man

De bloedmooie Georgina Verbaan staat met een intieme fotoshoot in de splinternieuwe LINDA.man. Voor haar hét moment om het voor één keer wél goed te doen.

| Malu Pesulima

”Het is vrij bloot, maar niet te vergelijken met de shoot die ik in 2004 voor Playboy deed: dat was helemaal niet leuk”, zegt ze.

‘Ze deden moeilijk’
Er werd destijds niet goed naar haar geluisterd en ze voelde zich niet op haar gemak: ”Er was geen goede sfeer, ik had nergens iets over te zeggen en ze deden allemaal heel moeilijk. Ik wilde graag nog eens zoiets doen, maar dan wél leuk en met de fotograaf en visagiste die ik wilde.”

Georgina Verbaan LINDAman Paul Bellaart

De LINDA.man ligt vanaf morgen in de winkel. Je vindt het interview en alle foto’s van Georgina nu al op Blendle (€). Meer over de lancering van LINDA.man met Waldemar vind je hier.

Kim en Geraldine
Georgina is overigens niet de eerste vrouw die uit de kleren ging voor een LINDA.-titel. Kim Feenstra en Geraldine Kemper deelden in een bloed-aantrekkelijke shoot voor LINDA.138 al samen het bed. Naakt.

Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | BEKEND | LINDA.TV | LINDA.MAN

Bron: LINDA.man | Foto: LINDA.man

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

ElyseElyse

Gaaf! Kan iemand vertellen hoe het nummer wat wordt gedraaid tijdens het filmpje heet? Lekker zomerliedje!

JessicaJessica

En dan nu graag Waldemar poedelnaakt in de Linda! Of Egbert Jan Weeber. Manuel Broekman mag natuurlijk ook. Jammie.

FrankFrank

@Marijke: het gaat over de mannenversie van het blad Linda. Maar...ik begrijp je opmerking ergens wel. Het is niet zo dat elke man zit te wachten op naaktfoto's in een tijdschrift. Als je die wil zien, zijn er genoeg andere bladen. Naaktfoto's, ook al zijn ze van mooie vrouwen, maken voor mij een blad niet aantrekkelijker.

marijkemarijke

Bedankt voor uw reactie. Blijf uw blad geweldig vinden omdat het serieuze problematieke bij vrouwen kan bespreekbaar maken. Maar de suggestieve Kim Feenstra artikelen blijf ik niveau nihil vinden. Maar goed er zijn serieuzere zaken in deze wereld. Succes en groet. Marijke

MarijkeMarijke

Heel eerlijk ga ik mijn abonnement opzeggen.Om iedere keer te moeten kijken naar aandachtsgeile dames die bloot in uw blad staan vind ik totaal niet nodig.Hoorde vanmorgen het intervieuw met Mevrouw Verbaan op de radio en dat sloeg alles. Dat jullie deze dame een platform geven vind ik onbegrijpelijk. Niveau van uw blad is enorm aan het dalen mevrouw de Mol.En kom niet met verhalen dat ik jaloers ben enz...onzin....Voor mij is niveau everything.Marijke

erwinerwin

Ik koop juist dit soort bladen omdat ik graag (half naakte) bn-ers in een tijdschrift wil zien! Denk aan de JFK, pB,en Linda

DennisDennis

Zelfs ik (!) kan zien dat de borsten van georgina nep zijn. Geen natuurlijke borst heeft die vorm in die positie. Maar...maakt niet uit, toch leuke foto's. ;-)

Erwin_gtstErwin_gtst

Leuk dat er nu ook een Linda voor mannen is, ik kocht als man zijnde ook wel eens de gewone LINDA vooral om de mooie fotoshoots met bn-ers uit Nederland.Maar ben blij dat er nu een aparte Glossy is voor de man.Ik heb voor jullie nog wel wat suggesties voor de volgende nummers voor een mooie sexy shoot !! :Marly van der Velden, Robin Martens, Gaby Blaaser, Nicolette van dam, Stijn fransen, Lieke van lexmond, Liza sips, Dilan yurdakul, Holly brood, Carolien spoor, Roxeanne hazes, Kim kotte en Geraldine kemper.Ga zo door! Groetjes

JohnJohn

Serieus Erwin? Marly van der Velden??? Dat kind heeft het sexappeal van een zak droog brood.Net zoals ik me nog steeds afvraag wat Nicolette Kluijver ooit in de Playboy deed...brrrr...

lindalinda

Leuk, ga hem zeker kopen voor mijn man....nu pakt hij mijn Linda steeds weg. ps .Je hebt een brede smaak ERwin ;..)

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser